Köztudottan meghatározza a sztárok világa az életünket. Majmoljuk őket, imádjuk őket, ötleteket lesünk el a sminkjükről, a ruhatárukból, a hobbijaikból és nyilvánvalóan a hajviseletükről is. Az idei év kifejezetten kegyes hozzánk, mert a viselhető göncök mellett egy olyan frizura hasít élmagasan, ami kivételesen mindenkiből a legjobbat hozza ki. Csábíts te is 2017 legjobb fazonjával!

Még mindig tart népszerűsége a félhosszú hajnak. Már éppen ideje volt leporolni ezt a formát, hiszen a sokat pomádézott trendek után szükség van a természetességre és hajregenerálódásra. A legjobb fazonok olyan lavinát indítottak el, hogy sokan azok közül is levágatták már hajukat, akik feltűnően büszkék voltak hosszú tincseikre, súlyos hajpótlásaikra.

Miért előnyös ez a viselet mindenkinek? Mert arcformától és kortól függetlenül jól áll mindenkinek. Elkészíthető vékonyszálú és erősebb hajból is. Extra szexi a göndör, hullámos és az egyenes típusból is. Sokféleképpen variálható és igazán sikkes.

Ha jól nézünk ki, a lelkünk és az önbizalmunk is szárnyal. Azért nem árt odafigyelni a megfelelő ápolásra is, mert anélkül semmit nem ér egy jól levágott tincs sem. A félhosszú fazon előnye viszont az, hogy nem kell hosszasan bajlódni majd vele a mindennapi rutin során: egy kis karbantartással akár hónapokra is elkerülhető a fodrászt.

Divatos, olcsó, nőies. Akár kócosan hagyod, akár kissé befelé szárítod, azonnal az arcodra vonja majd mindenki figyelmét. Ezt a fazont még a pasik is szeretik: egyszerre tartják kislányosnak és dögösnek, köszönhetően, a már említett természetességnek. Hát, kell ennél több?!

Ja, hogy már amúgy is ilyen hosszúságú a hajad? Semmi vész! Akkor dobd fel egy új színnel és azonnal trendibb leszel még a legmenőbbeknél is.

Szerző: Kovács Eni

Forrás:

bien.hu

femina.hu

nlcafe.hu

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/11/Képernyőfelvétel-29.pnghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/11/Képernyőfelvétel-29-150x150.pngNews CityÉletmódfélhosszú haj,hajtrend,szexi hajviseletKöztudottan meghatározza a sztárok világa az életünket. Majmoljuk őket, imádjuk őket, ötleteket lesünk el a sminkjükről, a ruhatárukból, a hobbijaikból és nyilvánvalóan a hajviseletükről is. Az idei év kifejezetten kegyes hozzánk, mert a viselhető göncök mellett egy olyan frizura hasít élmagasan, ami kivételesen mindenkiből a legjobbat hozza ki. Csábíts...