Évekig tűrték a bántalmazást. Bár ma már inkább mosolygós arcukat látjuk, a smink alatt azonban gyakran volt gyötrelmes az életük. Mégsem a feladást választották, hanem megmutatták a világnak, mire képesek.

Meg Ryan élete egyik legelső filmbeli (Vérbeli hajsza) partnere lett a férje is. Dennis Quaid droghasználó volt, és meglehetősen agresszív. Az állandó balhék és az irigység következtében többször agyba-főbe verte Meg Ryant, aki 10 évig viselte a bántalmazásokat. 2010-ben vált el tőle.

Tina Turnert 21 évesen ismerte meg a világ és későbbi férje, Ike is. Házasságukat azonban a férfi drogfüggősége és agresszív viselkedése tépázta meg. Folyamatosan csalta, és gyakran bántalmazta Tinát és a gyerekeket. Tina orrát plasztikáztatni kellett, mert előfordult, hogy Ike a cigarettacsikkeket is felesége orrán nyomta el. Eltörte a bordáit, arcára öntötte a forró kávét. Tina az öngyilkossági kísérletig jutott. Amikor egy koncert előtt Ike felismerhetetlenre verte, az énekesnő nem tűrt tovább: megszökött férjétől. Bár a férfi mindent megtett, hogy ellehetetlenítse, az énekesnő beírta magát a történelembe.

Oprah Winfrey kilencéves korától nagybátyja és unokatestvére rendszeres szexuális zaklatásának volt kitéve. Tizennégy évesen teherbe is esett, és meg is szülte gyermekét, a baba azonban pár héttel később meghalt. A borzalmas élmények miatt sokáig táplálkozási zavarokkal küzdött és drogokhoz menekült, de nem hagyta magát legyűrni.

Whitney Houstont férje, Bobby Brown verte rendszeresen. Gyakran a saját lányuk szeme láttára. A férfi szexuális zaklatásokba, testi sértésekbe, ittas vezetésekbe keveredett, de szerepelt a listáján a droghasználat és az alkoholizmus is. Whitney is a drogokba és az alkoholba menekült a szörnyűségek, a fizikális és pszichés terror elől. Bár megpróbált meggyógyulni, halálát is ez okozta végül.

Halle Berryt és húgát apja ötéves korától verte rendszeresen. Felnőttként kapcsolataiban is bántalmazást szenvedett. Egy korábbi párja például annyira elbánt vele, hogy egy ütéstől elveszítette bal füle hallásának 80 százalékát.

Szerző: bb

Forrás:

http://www.nlcafe.hu/

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/09/bántalmazás-4-1024x576.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/09/bántalmazás-4-150x150.jpgNews CitySzínesbántalmazás,celebek veszélyben,fizikai abúzusÉvekig tűrték a bántalmazást. Bár ma már inkább mosolygós arcukat látjuk, a smink alatt azonban gyakran volt gyötrelmes az életük. Mégsem a feladást választották, hanem megmutatták a világnak, mire képesek. Meg Ryan élete egyik legelső filmbeli (Vérbeli hajsza) partnere lett a férje is. Dennis Quaid droghasználó volt, és meglehetősen agresszív....