Medaquatica Kft. – Funkcionális, superfood innovatív termékcsalád

Szinte már közhelynek számít, hogy Magyarországon a leggyakoribb népbetegségek tekintetében nemzetközi összehasonlításban is kedvezőtlen a helyet. A statisztikáink lényegesen rosszabbak, mint az Uniós átlag. Sajnos sok súlyos betegségben, pl. daganatos megbetegedések, stroke, légúti megbetegedések, vezetjük a halálozási mutatókat. Éppen ezért, valamint gyermekeink egészségesebb jövőjéért is egyre fontosabbá válik a megelőzés, melynek szerves része a táplálkozás minőségének javulása. Életmódváltásra bár sokunknak szüksége lenne, de a napi stressz és a rohanás kapcsán ez komoly nehézségekbe ütközik. Az élelmiszerek minőségének javítása és származási nyomon követhetősége fontos lépések ebben az irányban.

Cégünk saját fejlesztésű, innovatív, funkcionális termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik és járul hozzá az egészséges táplálkozás elősegítéséhez. Az előállítás során alacsony hőmérsékleten, kíméletes módon szárított őrleményeket használunk, bio malomban őrölve, mely segít megőrizni az egyes összetevőkben lévő hasznos beltartalmat. Saját gyártású termékeink összetétele biztosítja a szükséges flavonoidok, fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok, telítetlen zsírsavak és rostok bevitelét, pótlását, mind természetes formában, eredeti kémiai szerkezetükben, kiváló felszívódást és optimális hasznosulást nyújtva. Kizárólag organikus alapanyagokkal dolgozunk, melyet szigorú felügyelet mellett a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőriz. Nemcsak a termékeink BIO minőségűek, hanem az üzem is, ahol gyártjuk ezeket. Célunk, hogy termékeinkkel a fogyasztók életminősége javuljon, mindezt természetes formában, adalékanyag mentesen, tiszta forrásból kínáljuk.

A funkcionális, superfood élelmiszerek olyan táplálékok, amelyek egészségvédő vagy betegségmegelőző jellemzőkkel rendelkeznek. Egy termék attól Organikus/Bio, ha ökológiai gazdálkodásban termesztik, kémiai szennyeződésektől mentes, és a feldolgozása során nem használnak semmilyen mesterséges anyagot, ezért magasabb minőséget képvisel. A biotápanyag nem tartalmaz káros vegyszereket, garantáltan GMO-mentes és akár 50 százalékkal is több vitamint, ásványi anyagot és egészségvédő komponenst tartalmaznak.

Mindkét termékünk GLUTÉNMENTES, LAKTÓZMENTES, ORGANIKUS, azonnal fogyasztható, raw food, csokoládé bevonattal. Összetételük biztosítja a szükséges flavonoidok, fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok, telítetlen zsírsavak, rostok bevitelét és pótlását, mind természetes formában, eredeti kémiai szerkezetükben.

Összetevőik között megtalálhatóak az alacsony glikémiás indexű gabona lisztek és olajos magvak (kendermag liszt, quinoa, rizsliszt, mandula), a 100% organikus gyümölcs és zöldség, az extra szűz olíva olaj, és az organikus csokoládé. A 18 és 19 komponenessel, az „egészséges tányér” összetételét tükrözi.

Organikus NyersErő

Fotó: Medaquatica

Az egészséges tányér összetevői a zöldségek, gyümölcsök, egészséges olajok, teljes kiőrlésű gabonák, egészséges fehérjék. Minél változatosabb egy étrend, annál inkább biztosíthatjuk azt, hogy az elengedhetetlenül szükséges tápanyagok bekerülnek a szervezetünkbe. A glikémiás index azt mutatja meg, hogy az adott élelmiszerben lévő szénhidrát milyen gyorsan szívódik fel a szervezetben – függetlenül attól, hogy mennyi szénhidrátot tartalmaz. Minél alacsonyabb egy táplálék glikémiás indexe, annál kevesebb glükózt juttat a szervezetbe az emésztés során, illetve annál kevésbé emeli meg a vércukorszintet. Az alacsony glikémiás indexű táplálékokból a szénhidrátok lassabban szívódnak fel, így hosszabb ideig tartó teltségérzetet okoznak, és kevésbé hizlalnak.

Azoknak ajánljuk a termék fogyasztását, akik nem tudják betartani a napi 5-6 alkalommal javasolt nyers zöldség és gyümölcs fogyasztását egészségmegőrzés céljából, akik szeretnék megőrizni egészségüket, jó emésztésüket, általános energiájukat, és akiknek nincs ideje a bio alapanyagok beszerzésére és elkészítésére, mégis fontos számukra saját és családjuk egészsége. Napi bevitelre 1-3 adagot ajánlunk.

(x)

További információt a www.medaquatica.hu és a www.taplalkozas-tudomany.hu weboldalakon olvashat.

 

 

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/10/fork-558805_1920-1024x683.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/10/fork-558805_1920-150x150.jpgNews CityEgészségemésztést segítő gyógyódok,Medaquatica,superfood,táplálkozástudományMedaquatica Kft. - Funkcionális, superfood innovatív termékcsalád Szinte már közhelynek számít, hogy Magyarországon a leggyakoribb népbetegségek tekintetében nemzetközi összehasonlításban is kedvezőtlen a helyet. A statisztikáink lényegesen rosszabbak, mint az Uniós átlag. Sajnos sok súlyos betegségben, pl. daganatos megbetegedések, stroke, légúti megbetegedések, vezetjük a halálozási mutatókat. Éppen ezért, valamint gyermekeink egészségesebb...