Megmagyarázhatatlan események, cikázó fények és fura lények. Rengeteg kérdés, de nincs rá válasz. Rejtélyes jelenségeket, amelyeket itthon rögzítettek. Most ezeket szemléztük.

Furcsa, fehér fényű cikázó jelenséget sikerült lefilmeznie egy drónosnak több településen is idén nyáron. Azt mondta, biztosan nem emberi kéz alkotta szerkezetről van szó. Az egyik snittben egy másodperc alatt nyolc ilyen valami húzott el. Libabőrös lettem – számolt be a LégiProjekt vezetője. Először május 17-én Zalacsányban, majd Felsőpáhokon, Vonyarcvashegyen és Keszthelyen is felvette ugyanazokat a furcsa fényjelenségeket.

Gömb alakba rendeződő különös fénypontokat vettek fel Zebegényben 2015. július 16-án késő este. „Nem tudom, milyen távolságra voltak, de utána eltűntek a fenyőfák takarásában” – írta a videó készítője.

2011-ben pedig a budapesti Maglódi útnál rögzítettek aránytalanul mozgó fénypontokat: egy repülő közelébe mentek, ami megszakította leszállását, a jelenség pedig egy pillanatra a földre szállt, majd hirtelen felrepült.

De nem csak fehér fényeket, hanem furcsa lényeket is filmeztek már idén hazánkban. Baranya megyében nagyjából az 1800-as évek óta nem észleltek boszorkányt, most azonban sikerült lencsevégre kapni egy lényt. Még nyár elején egy YouTube-csatornán induló websorozat készítője azt tűzte ki célul, hogy felfedezi az erdőt, amiben tíz évvel korábban pár barátjával furcsa tárgyakat észleltek. Elég felkavaró objektumok jelentek meg azóta is: csontkörök és állati maradványok találhatók az erdő egész területén.

A legtöbb kortárs hazai szellemészleléssel egy újpesti lakótelep dicsekedhet: a Pozsonyi úti lakótelep 17.000 lakása ugyanis az egykori magdolnavárosi sírkert helyére épült. Már az építkezés is elátkozott volt, de a beköltözők sem örültek sokáig új lakásuknak: recsegések, titokzatos koppanások, lépések és sóhajok miatt voltak álmatlan éjszakáik. A helyiek közül napjainkban is vannak, akik szellemjárásra panaszkodnak.

Szerző: bb

Forrás:

http://pecsirejtelyek.blog.hu/

http://www.life.hu/

http://paranormal.hu/

http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/

 

 

 

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/09/paranormális-jelenségek.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/09/paranormális-jelenségek-150x150.jpgNews CitySzínesföldöntúli jelenségek,para jelenségek,paranormális jelenésekMegmagyarázhatatlan események, cikázó fények és fura lények. Rengeteg kérdés, de nincs rá válasz. Rejtélyes jelenségeket, amelyeket itthon rögzítettek. Most ezeket szemléztük. Furcsa, fehér fényű cikázó jelenséget sikerült lefilmeznie egy drónosnak több településen is idén nyáron. Azt mondta, biztosan nem emberi kéz alkotta szerkezetről van szó. Az egyik snittben egy...