Egyre többen vállalják fel a magyar celebek közül is, hogy irigyelt alakjuk mögött igen is sok munka áll. Nem elég a diéta, az életmódváltás elengedhetetlen. Nem véletlenek a megszaporodott edzőtermi posztok sem. Most lerántjuk a leplet! Itt a lista, ki, mivel és hogyan tartja formában magát.

Tóth Vera hosszú időn át küzdött azért, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. Edzeni járt, odafigyelt az étkezésre, végül mégis úgy döntött, hogy az egészsége megőrzése érdekében kés alá fekszik: gyomor bypass műtéten esett át. A sikeres beavatkozás után pedig komoly életmódváltás következett.  De a korábban elkezdett mozgásformát sem hagyta el. Az énekesnő a Power Plate edzésre esküszik.

Diétával tartja karban súlyát Hajdú Péter, aki a korábbi fogyókúrájának köszönhetően legalább 15 kilogrammtól szabadult meg. Bár azóta visszaszedett néhány kilót, most jól érzi magát a bőrében. A mozgásról sem mondott le: gyakran jár el focizni.

Rákóczi Feri számára a 2016 volt az életmódváltás éve. A rádiós nemcsak letette a cigit, hanem egy edzővel és dietetikussal együtt kialakította új életmódját, és lefutotta élete első félmaratonját is.

Bár már túl van a negyedik X-en, még mindig remek formában van Geszler Dorottya. Az egykori szépségkirálynő az életmódváltásban és a jól felépített fogyókúrában hisz. Már 8 éve dolgozik Pilates-oktatóként, és a módszert természetesen önmagán is használja, hogy karban tartsa alakját. De időközönként eljárt futni, úszni és biciklizni is. Azt vallja, az évek előre haladtával egyre többek kell tenni azért, hogy megőrizzük fiatalos külsőnket.

Nyoma sincs alakján, hogy két gyermeke van Kozma Orsinak. Az énekesnő új „szerelme” a boksz aerobik, ami gyönyörűen formálta izmaimat, és még a karja is sokkal tónusosabb lett.

Már unja az állandó vádaskodást Balázs Klári. Soha nem alakította kés a vonásait – állítja. Elárulta titkát: az éticsigák mirigyeiből kinyert kollagénnel kezeli a bőrét, amely feszíti és rugalmassá varázsolja fáradt vonásait.

Szerző: bb

Forrás:

http://www.life.hu/

http://www.blikk.hu/

http://www.bumm.sk/bulvar/

 

 

 

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/08/Kozma-Orsi.pnghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/08/Kozma-Orsi-150x150.pngNews CitySzínesceleb életmódváltás,celeb fogyókúrák,magyar celebekEgyre többen vállalják fel a magyar celebek közül is, hogy irigyelt alakjuk mögött igen is sok munka áll. Nem elég a diéta, az életmódváltás elengedhetetlen. Nem véletlenek a megszaporodott edzőtermi posztok sem. Most lerántjuk a leplet! Itt a lista, ki, mivel és hogyan tartja formában magát. Tóth Vera hosszú...