Nem szeretünk átlagosak lenni. Semmiben. Mégis létezik a világon egyetlen egy olyan kategória, amiben nők milliói imádnák, ha az átlagba vagy az átlag alá kerülhetnének… Folyamatos sóvárgás, önsanyargatás, csakis azért, hogy jobban tessünk magunknak és az ellenkező nemnek. De ki és mi határozza meg az átlagot?

Magyarországon az átlag magyar nő 165 centiméter magas és nagyjából 67 kiló. Ez elsőre őrületnek tűnik, ám ez az igazság. Kicsit kerekded itt-ott, de átlagos és boldog, mert a többiekhez képest ő, köszöni nagyon jól van és királyul néz ki!

Az aktuális testképe mindig, minden esetben a lelki állapotától függ az embernek. Ha éppen bal lábbal kelünk fel, akkor biztosan szorítani fog a 38-as méret! Mit tehetünk mégis annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkbe?

A legfontosabb talán az, hogy reálisan lássuk magunk és ismerjük, hogy mi nekünk a legjobb. Kötve hiszem, hogy valaki képes nem vegyes érzelmekkel letolni 1 óriás pizzát és 2 zacskó chips-et… biztosan van egy olyan pont, amikor az evés adta boldogság mellett ott van az „a francba, hogy nézek ki!” is. Ha egy kicsit többet eszünk, akkor sem kell vízilónak éreznünk magunkat. Viszont érdemes felnőttként gondolkodnunk és tudomásul vennünk, hogy nem zsigerelhetjük ki teljesen a testünket, ráadásul az evés nem hosszútávú boldogság bomba.

Szóval legyünk észnél és időről – időre iktassunk be egy lazábban étkezős hónapot és több mozgást az életünkbe.

Ha alapvetően meg vagyunk az alkatunkkal elégedve, akkor semmi más dolgunk nincs, mint kialakítani egy olyan életmódot, amivel fenn tudjuk azt tartani. Tudatosabban kell törődnünk a testünkkel: táplálkozzunk egészségesebben, sportoljunk legalább heti kétszer és ne maradjon ki semmiképpen a kényeztetés sem: legalább havonta egyszer masszíroztassunk át alaposan a testünket és vegyünk részt a lelkünknek kedves programokon.

Mi határozzuk meg, hogy hova akarunk tartozni: az önsanyargató átlag alattiakhoz vagy teljesen rezignált átlagon felüliekhez…

(szerk.)

Forrás:

www.evamagazin.hu

www.nlcafe.hu

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/08/szüzesség-4.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/08/szüzesség-4-150x150.jpgNews CityEgészségátlagos testalkat,egészéses testkép,testképNem szeretünk átlagosak lenni. Semmiben. Mégis létezik a világon egyetlen egy olyan kategória, amiben nők milliói imádnák, ha az átlagba vagy az átlag alá kerülhetnének… Folyamatos sóvárgás, önsanyargatás, csakis azért, hogy jobban tessünk magunknak és az ellenkező nemnek. De ki és mi határozza meg az átlagot? Magyarországon az átlag...