Magyarország az egyik legmenőbb bortermelő hely Európában. Nyáron, kétség kívül a legnépszerűbb régióink egyike a balatoni. Az igazi ínyencek pedig sorra látogathatják a jobbnál jobb teraszos helyeket, ahol a látvány mellett a csodálatos borok is felfrissítik a lelket!

Jásdi Borterasz

Ha még nem hallottad a sztorit, hogyan néztek furán a helyiek az első szüretük alatt Jásdiékra, akkor azért, ha pedig ez már a könyöködön jön ki, akkor csak egy jó rizling miatt érdemes felmászni értük a csopaki domboldalra. A hely szelleme ugyanúgy adja a véget nem érő jóízű beszélgetést, mint a tájba belefeledkezős csöndet.

Homola Borterasz

Palóznak, napvitorlák, dolce vita. Időnként még DJ is feltűnik a nyugágyak és napernyők között, ha az már nem lenne elég, hogy a környék legjobb területeiről eléd kerülő rizlingekkel és rozékkal kötsz életre szóló barátságot.

Stég Bár

Utánozhatatlan és bomba üzlet kiülős helyet nyitni egy stégen, az északi part panorámájával a háttérben. Balatonföldváron ki is használták a helyzetet. Tökéletes borok, romantikus hangulat, megfizethető, örök élmények.

(szerk.)

Forrás:

MOL Nagyon Balaton magazin

We Love Balaton

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/07/borterasz-Balaton-1-1024x508.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/07/borterasz-Balaton-1-150x150.jpgNews CityBelföldBalaton régió,balatoni borok,borászatok,legjobb borteraszok,minőségi magyar bortermelésMagyarország az egyik legmenőbb bortermelő hely Európában. Nyáron, kétség kívül a legnépszerűbb régióink egyike a balatoni. Az igazi ínyencek pedig sorra látogathatják a jobbnál jobb teraszos helyeket, ahol a látvány mellett a csodálatos borok is felfrissítik a lelket! Jásdi Borterasz Ha még nem hallottad a sztorit, hogyan néztek furán a...