Szerencsére egyre inkább trendi újra a Balatonon nyaralni. A retro élmény lassan már a múltba vész, mert átveszi helyét egy igazán modern, európai élmény.

Sokunknak jelent végtelen öröm emlékeket a balatoni nyár. Önfeledt gyerek seregek, első szerelmek, klasszikus kertmozi hangulat, boldogság. Élmények, amikre minden évben újra és újra vágytunk és vágyunk azóta is. Szerencsére beindult a magyarok tengerének kikupálása, így ma már a legtöbb helyen nívós, minőségi, kifejezetten mai, európai körülmények között töltheti el minden pihenésre vágyó a szabadság perceit.

Zamárdi

Sorra épül és szépül a családok között legnagyobb népszerűségnek örvendő déli parti település. Modern nyaralók, felújított szállodák, tökéletes és kulturált strandok, gondozott vízpart. Ha pedig ez nem lenne elég, a nyári fesztiválszezon legjobbjainak is a település ad helyet: itt ír történelemet a Balaton Sound, itt nőtte ki magát a Strandfesztivál. Gasztro élményekben sincs hiány: még mindig hasít a Mauro, elvarázsol a Rozmaring és nem lehet betelni a Halas Karcsi egyszerű, de nagyszerű kínálatával.

Balatonföldvár

A Kultkikötő csak egy a sok zseniális kezdeményezés közül, ami a tengernyi balatoni élményt hozza el életünkbe. Ez a „Víz tiszta Kultúra” már úgy ráfért erre a régióra, mint semmi más. A programok változatosak, prémium minőséget kapunk megfizethető áron.

ARTPlacc

Ha Tihany, akkor levendula, véget nem érő strand partszakasz, egymás hegyén-hátán nyíló egyedi éttermek, Apátság, belső tó és ARTPlacc, ami 7. alkalommal szippantja magába az embert. Idén is felvonulnak a hazai és nemzetközi képzőművészet esszenciájának számító újdonságok: zenével, irodalommal, színházzal édesítve meg hétvégéket.

(szerk.)

Forrás:

MOL Nagyon Balaton magazin

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/07/nagyon-balaton-1.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/07/nagyon-balaton-1-150x150.jpgNews CityUtazásBalaton régió,balatoni nyár,kultúra és gasztronómia a Balatonnál,Nagyon Balaton,nyaralás a BalatonnálSzerencsére egyre inkább trendi újra a Balatonon nyaralni. A retro élmény lassan már a múltba vész, mert átveszi helyét egy igazán modern, európai élmény. Sokunknak jelent végtelen öröm emlékeket a balatoni nyár. Önfeledt gyerek seregek, első szerelmek, klasszikus kertmozi hangulat, boldogság. Élmények, amikre minden évben újra és újra vágytunk és...