Új témával, új határidővel és új kihívással indul az idei arc-szezon. Idén már a 17. alkalommal írják ki  a pályázatot, amelynek felhívása az ARC hagyományát híven követve mindenkit megszólít, akinek határozott véleménye van az őt/minket körülvevő valóságról, és aki véleményének bátran és szívesen ad hangot –pontosabban képi formát.

„Vigyázat, civilek!” – szól sokat sejtetően az idei kiírás. A téma a levegőben van, és most plakátokra is kerül a pályázóknak köszönhetően.

„Ki a civil? Aki nem profi? Aki nem katona? Aki nem színész, zenész, művész, tűzoltó, rendőr vagy focista, esetleg politikus? Az a civil, aki civilszervezetnek dolgozik? Az a civil, aki aktivista? Az a civil, aki szívesen segít, ha valaki segítséget kér? Az a civil, aki otthon ül és nem csinál semmit, vagy az a civil, aki a szabad idejét feláldozza valamire, ami túlmutat a saját feladatkörén?

És a magyarok? Ők civilek vagy nem civilek?

Te civil vagy? Vagy profiként kívülről nézed ezt az egész őrült civilezést? Te szereted a civilséget? Van róla véleményed? Szerinted fontos civilnek lenni, vagy a legnagyobb ártalom?

Azt gondolsz, amit akarsz, és azt alkotsz, amit eszedbe jut erről – nekünk csak az számít, hogy alkoss, vegyél részt az idei ARC kreatív párbeszédében, aminek középpontjában a civilek, a civilség és a civilezés áll.”

Nincs más hátra, mint azonnal szabadon engedni a fantáziát, inspirálódni, ötletelni, fotózni, rajzolni, pályázni és persze nyerni. Legyél te is az idei jóARCok tagja, mutast meg a világnak, mit is jelent a civilség, a civilkedés, a civilizmus, a civilizatúra vagy a civilvalami.  Vagy akár a felkínált témán kívül más ötlettel, témával.

A pályázatot egy 31 részből álló hirdetés sorozat vezeti be, amelyet innét tölthettek le, válogassatok kedvetekre. Bővebb információért pedig látogassatok el a 17. ARC Kiállítás oldalára. Itt megtalálható a pályázat feltételei és követelményei, hogy a beérkezett pályamunkákat milyen formátumban és technikai feltételekkel kell leadni. A hatrádiőről se feledkezzetek meg!

Szerző: bb

Forrás:

http://arcmagazin.hu/

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/07/ARC-1.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/07/ARC-1-150x150.jpgNews CityBelföldARC,ARC kiállítás,civil összefogás,civil szervezetekÚj témával, új határidővel és új kihívással indul az idei arc-szezon. Idén már a 17. alkalommal írják ki  a pályázatot, amelynek felhívása az ARC hagyományát híven követve mindenkit megszólít, akinek határozott véleménye van az őt/minket körülvevő valóságról, és aki véleményének bátran és szívesen ad hangot –pontosabban képi formát. „Vigyázat, civilek!'...