Jövő év elejétől költözhető a siófoki vízpart utolsó üres telkére épülő lakópark két épülete. A kéthektáros területen lévő és három épületből álló (két négyemeletes és egy háromemeletes) épületegyüttesben összesen 148 lakás épül, melyek különlegességét a saját vízpart és a lakásonként szabályozható, egyedileg kiépített hőszivattyú adja. 

A béke zöld szigete

A varázslatos panoráma értékes adottság, ezért tervező nagy figyelmet fordított a teraszokra is, ahonnét csodálatos kilátás nyílik a magyar tengerre, a szemközti vulkanikus hegyekre és a tóba mélyen benyúló Tihanyi-félszigetre is.

Az egyedinek számító panoráma mellett számos egyéb extra segít hozzájárulni a tulajdonosok kellemes időtöltéséhez. A lakóparkhoz elsősorban füvesített, szépen karbantartott saját partszakasz tartozik, ahol a lakók részére fenntartott, zárt strand kerül kialakításra, saját napozóstéggel. A vízparti ingatlan közös területein bográcsolásra, szalonnasütésre, grillezésre alkalmas helyek épülnek a közös időtöltésekhez. A varázslatos, üdezöld, virágoskertekkel tarkított parkban mindenki megtalálja a  számára ideális kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket. A kisgyermekes családoknak számára pedig modern, az EU-szabványnak megfelelő játszótér készül. A közvetlenül a Balaton-parton kialakított úszómedence pedig az úszni vágyókat várja állandó hőmérsékletű, megújuló energiával fűtött vizével.

interior
Fotó: www.panoramapart.hu

Egy rövid sétányira mindentől

Az ingatlanok nem csupán a vízhez vannak közel, mert a lakópark a belvárostól 10, a kikötőtől pedig 5 perc sétányira található, a Hotel Azúr szomszédságában. Csak pár perc a vitorláskikötő és a hajóállomás!

Egyénileg hűtött-fűtött lakások

A 47 és 108 nm közötti lakások ára elhelyezkedéstől és kilátástól függően négyzetméterenként 500 000 Ft és 800 000 Ft között mozog. A rendkívül magas kivitelezési minőség megtapasztalható a hűtő-fűtő rendszer kiépítésénél is: egyedileg kialakított, hőszivattyús, távvezérelhető hűtés-fűtés tartozik minden lakáshoz, mely a jelenlegi megoldások között a legmagasabb szintet képviseli. A hőszivattyús hűtés-fűtés értékéről tanúskodik az is, hogy költsége hárommillió forint lakásonként, de ezt a költséget a lakások vételára minden esetben magában foglalja.

Kiváló minőség, praktikum és kényelem

Kiemelt figyelmet kap az értékek biztonsága, amit a külön kiépített kamerarendszerrel, biztonsági ajtózárral, nyílászárókkal és alumíniumredőnyökkel biztosítanak. A komplexum belső terében használt anyagok csúcsminőségűek, a tulajdonosok a burkolatok színeit pedig előre kiválaszthatják. A teraszokon magas minőségű lamellás árnyékolástechnika lesz kialakítva.

Az épületekben lifttel lehet a lakásokhoz feljutni, amelyek a kényelmes megközelítés érdekében a bejárathoz közel helyezkednek el. A lakóparkba érkezők kényelméről a felszínen kialakított 150 db parkoló gondoskodik, melyek választhatóak, így mindenki a lakásához a legközelebb tud parkolni.

latvany_3_2
Fotó: www.panoramapart.hu

A garancia védjegye

Panoráma Part tervezője Ripszám János (Ybl-díjas építész) vezető tervező és Hideg Norbert építész, a beruházó-kivitelező pedig megegyezik a közelben lévő, 2003-ban átadott Vitorlás Lakóparkéval. Mind az építtető, mind a beruházó közel 30 éves építészeti tapasztalattal rendelkeznek, az általuk végzett munka garancia a magasan átlag feletti, kiváló minőségre.

A műszaki paraméterek, a felhasznált anyagok, a helyszín és a környezet szavatolja, hogy a megvásárolt lakások még évtizedek múlva is értékállóak lesznek.

A cikk írásakor a lakások több mint fele még elérhető, tehát azok, akik vízparti lakásuk teraszán fogyasztanák el reggeli kávéjukat vagy saját balatoni strandjukon pihennék ki a munka fáradalmait, még számos eladó lakásból válogathatnak. A Panoráma Part weboldalán a lakásválasztó segítségével áttekinthetők az épületek, a szintek, valamint a lakások alaprajzai is.

www.panoramapart.hu

(x)

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/06/latvany_1-1024x630.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/06/latvany_1-150x150.jpgNews CityBelföldUtazáseladó luxus lakások,lakópark Siófokon,luxus lakások,Panoráma Part lakópark,Panoráma Part Siófok,siófoki luxus lakásokJövő év elejétől költözhető a siófoki vízpart utolsó üres telkére épülő lakópark két épülete. A kéthektáros területen lévő és három épületből álló (két négyemeletes és egy háromemeletes) épületegyüttesben összesen 148 lakás épül, melyek különlegességét a saját vízpart és a lakásonként szabályozható, egyedileg kiépített hőszivattyú adja.  A béke zöld szigete A...