Bizonyos növényeket már ősidők óta használ az emberiség a bajok leküzdésére. Már az ókori kultúrákban is a növények egyes részeit – illetve a bennük lévő hatóanyagokat – gyógyászati célokra használták és használják még ma is. 

A népi tapasztalatokon, természetismereten és vallásosságon alapuló ismereteket és gyakorlatokat manapság is sokan alkalmazzák. A túlzottan elgépiesedett technokrata orvostudománnyal szemben Emberközpontú, hagyományokon alapuló gyógymódot követnek azok, akik számára az orvostudomány elgépiesedett és technokrata lett.

A Zafír termékcsalád már 10 éve kínál gyógynövény-termékeket partnerein keresztül. A cég a kezdetektől dinamikusan fejlődik, a kezdeti 20 termék folyamatosan bővült és mára megközelítette a százat: 90 árucikk szerepel a repertoárban.

Fotó: Zafír Kft.
Fotó: Zafír Kft.

A 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás nagy hangsúlyt fektet a hazai beszerzésre is. Az általuk árusított legtöbb gyógynövény itthon termett, a készítmények pedig organikus, teljes növényi őrlemények vagy annak olajos oldatai. Nem kivonatokat forgalmaznak, így a termék fogyasztása lényegileg megegyezik a teázással, annak korlátai nélkül.  A modern elvárásoknak megfelelően az árucikkek megfelelnek a paleolit étrend kritériumainak és jelentős részük vegán is.

A Magyarországon kapszulázott termékek hátterében a klasszikus gyógyfüves, magyar szakemberek tudása áll.

A készítményeik minden szaknagykereskedésben megtalálhatóak, ezáltal és a saját látogatói hálózatnak köszönhetően több tucat bio- és gyógynövény kiskereskedésben is jelen vannak.

Fotó: Zafír Kft.
Fotó: Zafír Kft.

A tavalyi évtől teljes megújulás történik a cégben. Ennek része többek között a webshop, a www.zafirnet.hu átalakítása is. Új arculatot kapott a Zafír termékcsalád és a készítmények egy továbbfejlesztett kapszulába kerülnek, mellyel párhuzamosan a csomagolások is megszépülnek.

Léteznek szigorúan egyféle gyógynövényből készült termékek, de vannak különböző kombinációk is, ilyen többek között a Zafirzulin porkapszula is. Ez a cég 2017-es első továbbfejlesztett készítménye, amely kifejezetten olyan gyógynövényeket tartalmaz, melyek a szakirodalom szerint segíthetik a cukorbetegeket a vércukorszint stabilizálásában.

A Zafírzulin már a továbbfejlesztett, bélben oldódó, sav-ellenálló kapszulában került forgalomba, ami lehetővé teszi, hogy a gyógynövények még jobban kifejthessék hatásukat. A Zafírzulin a gyógynövények előnyeit és a népi gyógymódok évszázados tapasztalatát modern körülmények között alkalmazza, tisztított, natúr, magyar gyógynövényekből.

galagonyaÖsszetevői között megtalálhatóak:

Homoktövis – csodanövényként tartják számon, hiszen sokféle egészségügyi problémára nyújt megoldást. Ennek köszönhetően az egyik legértékesebb gyógynövény, szervezetünk saját védekező rendszerét hivatott megerősíteni, az anyagcsere-betegségekre, így a cukorbajra is ajánlják.

Galagonya – a “szív gyógynövényének” is nevezik, mert bizonyítottan jó szíverősítő és szívnyugtató. Segít a vérkeringési problémák enyhítésében, az ingadozó magas vérnyomás normalizására képes, amely gyakran okozója lehet a diabéteszes megbetegedéseknek.

Útifű – jó baktériumölő, gyulladáscsökkentő és sebgyógyító. Felerősítheti a szervezet szénhidrátokat lebontó anyagcsere-folyamatát, ezzel javíthatja a glükóz-toleranciát, a cukorbetegség egyik fő okozóját.

Eperfalevél – segítségével az összetett cukrok nem bomlanak egyszerű cukrokra a tápcsatornában, így az emésztés során, a lassabb felszívódás nem okoz extrém vércukorszint-emelkedést és a maximális inzulinválasz is elmarad. Segítségével a vércukorszint stabilizálható. Az eperfalevél egyre felkapottabb alkotóeleme több gyógyászati terméknek is.

Nyírfalevél – a táplálkozással felvett felesleges cukormennyiséget az ideálisan működő vese a vízzel együtt kiválasztja, és nem építi be a szervezetbe plusz energiaként. Ismert a növény vizelethajtó, vértisztító és gyulladáscsökkentő, de a görcsoldó és fertőtlenítő hatása is. Alkalmazzák vesekő és vesehomok kialakulásának megelőzésére.

A Zafirzulin élelmiszer minősítésű termék, amely mentes minden mesterséges színezéktől, ízesítőtől és konzerváló anyagoktól. Ez a termék – többihez hasonlóan – szintén megfelel a paleolit, vegán és organikus étrend követelményeinek.

Javasolt fogyasztása: étkezés előtt legalább 10 perccel, bő vízzel vegyünk be, naponta 3-szor 1 kapszulát. Bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét!

A Zafirzulin készítményhez kiegészítésként egy weboldalt is létrehozott a vállalat, melyen a cukorbetegség kialakulásának okairól lehet információkra lelni, ebook-ot letölteni: www.zafirzulin.hu.

A Zafír Egsézség Kft. olyannyira hisz saját termékeiben, hogy felajánlja, amennyiben valakinek nem válik be a három hónapos kúra a Zafírzulinnal, úgy teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalnak. A küldetésüknek tekintik, hogy a gyógynövényekben rejlő információ eljusson a fogyasztókhoz, az év minden szakában, anélkül, hogy az erdőket és mezőket kelljen járniuk.

(x)

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/06/zafirzulin.pnghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/06/zafirzulin-150x150.pngNews CityEgészségcukorbetegség,egészséges életmód,egészséges táplálkozás,gyógynövények jótékony hatása,táplálékkiegészítők,vércukorszint normalizálása,Zafír termékcsalád,ZafírzulinBizonyos növényeket már ősidők óta használ az emberiség a bajok leküzdésére. Már az ókori kultúrákban is a növények egyes részeit – illetve a bennük lévő hatóanyagokat - gyógyászati célokra használták és használják még ma is.  A népi tapasztalatokon, természetismereten és vallásosságon alapuló ismereteket és gyakorlatokat manapság is sokan alkalmazzák....