Vajon melyik a legjobb autó arra, hogy feltűnést kelts a város utcáin? Mi most ajánlunk ötöt, amellyel biztosan nem maradsz észrevétlen.

Négyes Golf

Bár egy optikai elemekkel bőven megszórt, de a teljesítményében gyári Volkswagen Golfot kifinomultabb autós körökben inkább kiröhögnek, egy ilyen verdával is sikerünk lehet. Legjobb, ha egyáltalán nem mondunk semmit autónk technikai részleteiről, és hagyjuk, hogy a felnik, a morcosított karosszéria és a sulidiszkót megszégyenítő hangrendszer beszéljenek helyettünk.

Mini

Az autórajongó férfiak imádják az új Minit remek úttartása és szórakoztató dizájnja miatt. Főtervezője, Frank Stephenson azért egy zseni, mert megtalálta azt a hajszálvékony vonalat, amitől az autó egyszerre cuki a nők szemében, és matchboxosan játékos a férfiakéban. A Mini így a prémium kisautó-szegmens mércéje lett.

BMW 3-as sorozat (E46)

A hanyagul pultra csapott BMW-kulcs a vidéki késelős diszkóktól a fővárosi, magukat roppant exkluzívnak tartó klubokig mindenütt ugyanazt a célt szolgálja: jelezni, hogy van pénz. Az erre szakosodott, általában nagyon kevés ruhát viselő nők közül sokan jobban ismerik a BMW aktuális modellkínálatát (és árlistáját), mint mi magunk. A használtpiac tele van vele, a korai példányokért pedig szinte bagóért hozzá lehet jutni.

Suzuki Jimny

Ha egy terepjáróval állítunk be, azt sugalljuk, hogy kalandvágyó, sportos emberek vagyunk. A méretekre is érdemes ügyelni, hiszen egy összkerekes batár akár úgy is hathat, mintha kompenzálnunk kéne valamit. A Suzuki Jimny apró élménybomba, formailag kifejezetten vidám, összetéveszthetetlenül japán.

Volvo V70

Mind a praktikum, mind a skandináv dizájn előkelő helyet kap a prioritási listákon. Ha ez így van, a Volvo kombija is közel állhat a szívükhöz. Letisztult, barátságos formák és több köbméternyi hasznos tér anélkül, hogy felborulnának a karosszéria arányai. Az anyaméhben töltött idő nyugalmát viszonylag nehéz reprodukálni, de a V70 beltere közel jár hozzá.

Szerző: Sarnyai Tibor

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/06/vagány-autók-1.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/06/vagány-autók-1-150x150.jpgNews CitySzínescsajozós autók,legjobb autó,menő autók,népszerű autómárkák,tuningolt autókVajon melyik a legjobb autó arra, hogy feltűnést kelts a város utcáin? Mi most ajánlunk ötöt, amellyel biztosan nem maradsz észrevétlen. Négyes Golf Bár egy optikai elemekkel bőven megszórt, de a teljesítményében gyári Volkswagen Golfot kifinomultabb autós körökben inkább kiröhögnek, egy ilyen verdával is sikerünk lehet. Legjobb, ha egyáltalán nem mondunk...