Gyerek vehetik birtokukba egy teljes napra Észak-Magyarország csodaszép, barokk stílusú palotáját. Fergeteges programokkal és ízletes harapnivalókkal vár minden csöppséget, kisiskolást és szüleit a De la Motte kastély egy színes gyereknapi ünnepségre, május 27-re, szombatra.

Egy egész napon át a gyerekeké lesz a főszerep. A Nickelodeon jóvoltából pedig SpongyaBob és Dóra okoz majd garantáltan vidám perceket minden betérőnek. Lesz kézműves foglalkozás, ügyességi verseny, és ha már mindenki horgászott medúzára, levadászta az összes lufit egy vízipisztollyal, megoldott minden ravasz feladványt, akkor pihenésképpen részt vehet Pintácsi Viki igazán különleges, interaktív zenei műsorán.

Unatkozni senki nem fog! Már reggel 10 órától tematikus tárlatvezetésen vehetnek részt a koránkelő ifjoncok, 4-12 éves gyerekeknek szól a „De la Motte kastély szelleme”. A felnőttek pedig külön túrán ismerhetik meg az épület történetét 11-től. Egész napon át játszóház vár minden érdeklődőt, benne Dóra tudás állomás, léclabda, gurigás akadálypálya, memória fal, csőrös Harvey asztal, medúza vadászat, lufi állomás, óriás kocka kirakós, óriás puzzle és gyereknapi kézműves foglalkozások.

Vállalkozó kedvű fiatalok együtt nyomozhatnak szüleikkel, hogy kiderüljön, mi „A De la Motte kastély rejtélye” és hazavihessék jutalmul az összes csokoládét. De lesz focis ügyességi verseny – nem csak fiúknak – a merészebbek pedig ingyenes profi portréfotót is készíttethetnek magukról a délután folyamán.

Ameddig a gyerekek Pintácsi Vikit figyelik feszülten vagy épp arcukra varázsoltatnak csillámló díszeket, a szülőknek sem kell unatkozniuk: tavaszi virág és asztali dísz, valamint kistérségi vásárral várják őket a kastély kertjében. Továbbá színvonalas és érdekes előadásokat hallgathatnak meg babaúszás és babahordozás témakörében. Ha pedig elfáradt a család a színes kavalkádban helyi finomságokkal és hűsítő italokkal töltődhetnek fel.

A rendezvény részletes programjáról érdeklődni az info@delamottekastely.hu e-mail címen lehet vagy érdemes meglátogatni a www.delamottekastely.hu/programok oldalt.

Szerző: bb

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/05/delamotteGyereknap2017.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/05/delamotteGyereknap2017-150x150.jpgNews CitySzínesUncategorizedDe la Motte kastély,Gyereknap a De la Motte kastélyban,Nickelodeon,Noszvaj,noszvaji gyereknapGyerek vehetik birtokukba egy teljes napra Észak-Magyarország csodaszép, barokk stílusú palotáját. Fergeteges programokkal és ízletes harapnivalókkal vár minden csöppséget, kisiskolást és szüleit a De la Motte kastély egy színes gyereknapi ünnepségre, május 27-re, szombatra. Egy egész napon át a gyerekeké lesz a főszerep. A Nickelodeon jóvoltából pedig SpongyaBob és Dóra...