Magyarországon, Börcsön a rendszerváltás óta gyártanak szexuális segédeszközöket. A vibrátorok mellett egészen 2002-ig gumibabákat és latex ruhákat is gyártottak itt. Misztérium vagy csupán fröccsöntött valóság? Utánajártunk, hogy hogyan készülnek a vibrátorok.

Az ókor óta használ az emberiség szexuális segédeszközöket. A múlt századig uralkodó gumialapú gyártást mára teljes egészében felváltotta a szilikon. Börcsön, az osztrák tulajdonú Amorn Ungarn Kft. üzemeltetésével ma körülbelül harmincféle óvszert, többféle gésagolyót, síkosítót és rengeteg féle vibrátort gyártanak.

Az üzemben a vibrátorokat többféle színben, méretben és formában készítik. Változó, hogy naponta mennyi készül, hiszen a gyártás mindig a megrendeléshez igazodik, de akár háromezer darabot is útnak indíthatnak innen. A megszáradt szilikon vibrátorokat darabonként szedik ki a formából. A készterméket speciális fény alatt nézik át, amelyikben akár csak egy légbuborék is maradt, az a selejtek közé kerül. A vibrátorokba való elektromos alsó részt egy külön helységben készítik, a körülbelül öt négyzetméteres szobában egy vastag üvegfallal bevont eszközzel vezetnek áramot a szerkezetekbe. Végül összeillesztik a két részt: a kifogástalan szilikon dildókat és az elektromos eszközöket egymásba helyezik, majd a csomagolás következik.

Egyébként a kínai, jórészt ma is PVC alapanyagú segédeszközök nagy konkurenciái a manufakturálisan átvizsgált, így drága, de minőségi termékeknek. A világon elsőként ebben a gyárban készülnek többek között olyan vibrátorok, melyeket okostelefonnal összekötve lehet használni. A felhasználót applikáció és a bluetooth technológia segíti az élvezet fokozásában. Az okostelefonos vibrátor sok új lehetőséget rejt, például az is elérhetővé válik, hogy a távkapcsolatban élők egymással a Skype-on túl a telefonhoz kapcsolódó vibrátoron keresztül „szexeljenek” – a távol lévő fél irányíthatja a partnerénél lévő vibrátort.

Szerző: Sarnyai Tibor

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/05/vibrator2-1024x683.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/05/vibrator2-150x150.jpgNews CitySzínesegyéni élvezet,szex,szex távkapcsolatban,szexuális segédeszköz,vibrátor,vibrátor gyártásaMagyarországon, Börcsön a rendszerváltás óta gyártanak szexuális segédeszközöket. A vibrátorok mellett egészen 2002-ig gumibabákat és latex ruhákat is gyártottak itt. Misztérium vagy csupán fröccsöntött valóság? Utánajártunk, hogy hogyan készülnek a vibrátorok. Az ókor óta használ az emberiség szexuális segédeszközöket. A múlt századig uralkodó gumialapú gyártást mára teljes egészében felváltotta a...