Az eddig telekommunikációs termékekről ismert Speedshop Zrt. egy hazánkban teljesen új termékkategóriával, a folyékony italízesítővel mutatkozott be a piacon. Az újdonságról az Eezy Spritz csapatából Kovács Dórival beszélgettünk.

Honnan jött az italízesítő termék ötlete?

Mindannyian tudjuk, hogy kellene rendszeresen folyadékot fogyasztani, de nem mindenki szereti a víz ízét, főleg a gyerekek nem. Mi azt szerettük volna elérni, hogy a napi ajánlott vízfogyasztást kellemesebbé és személyesebbé tegyük. Amerikában a folyékony italízesítők már nagyon népszerűek, sőt, néhány európai országban is jelen vannak. A magyar piacon eddig nem találkoztunk hasonló termékekkel, ezért úgy döntöttünk a Speedshopban, hogy létrehozzuk az első magyar folyékony italízesítőt a hazai piac számára. Így született meg 2016 tavaszán az Eezy Spritz ötlete.

DSC04002
Fotó: Eezy Spritz

Hogyan képzeljük el ezt a terméket?

Az italízesítő egy koncentrátum sok vitaminnal. Új ízt és saját egyéniséget adhatunk vele a megszokott italainknak. Az itthon ismert ízesítőkkel szemben az Eezy Spritz hígítási aránya, a termék megjelenése, mérete innovatív: a cukros szörpök hígítási aránya általában 1:6, míg termékünk esetében ez 1:395. Azaz egy apró flakonnyi, mindössze 48 milliliter sűrítményből akár 19 liter víz ízesíthető meg a kedvünk szerint.

Ha már a megjelenésnél tartunk: nagyon látványos az Eezy Spritz külalakja is.

Az Eezy Spritz flakonja teljesen egyedi kiszerelésű. A műanyag csomagolás cseppmentes zárókupakkal rendelkezik. A termék méreténél fogva könnyen elfér egy kisebb táskában vagy akár zsebben is, illetve az egyedülálló, mágneses újításunknak köszönhetően könnyedén tárolható a hűtőajtón, hogy mindig kéznél legyen.

Amennyire szép, annyira egészséges is az Eezy Spritz?

Abszolút egészséges! Az Eezy Spritz cukormentes és vitaminokban gazdag, így járul hozzá az egészségünk megőrzéséhez. Tartósítószer nincs benne, hűtést nem igényel. Fontos elmondani, hogy 1 deciliter Eezy Spritz kevesebb mint 1 kalóriát tartalmaz. Gyerekek és (orvosi egyeztetés után) cukorbetegek is fogyaszthatják.

DSC09266
Fotó: Eezy Spritz

Hol lehet hozzájutni az Eezy Spritzhez és mennyi a fogyasztói ára?

Jelenleg online és a Spritz Pontunkon vásárolhatóak meg az italízesítők. Célunk, hogy hazánk minden üzletében elérhető legyen az Eezy Spritz. A klasszikus ízek 990 forintért, a mixelt ízek pedig 1290 Ft-ért kaphatóak. Terveink között szerepel olyan ízeket is piacra dobni, amelyekkel teát, kávét, forrócsokit, sőt alkoholos italokat is lehet ízesíteni. Így például a megszokott sörmárkáink is egyedi, nekünk tetsző ízt kaphatnak majd.

Ez az első magyar folyékony italízesítő. Itthon is készül?

Igen, a gyártó cég száz százalékban magyar tulajdonú. A töltőüzem Magyarországon, a Kecskeméti Konzervgyár területén található. A csomagolás, a flakon, a töltőgép is mind-mind magyar fejlesztés.

Hányféle ízben érhető el ez az italízesítő?

Nyolc íz került a piacra decemberben. A málna, a narancs, a citrom, az L-karnitin tartalmú sportital, a citrom-lime, az ananász-kókusz, a málna-citrom és az eper-görögdinnye. Természetesen, ahogy említettem már, még több ízt szeretnénk bevezetni a közeljövőben.

(x)

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/02/DSC09230-1.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/02/DSC09230-1-150x150.jpgNews CityEgészségRiportcukormentes italízesítő,Eezy Spritz,magyar szabadalom,magyar találmány,Speedshop,Spritz pontAz eddig telekommunikációs termékekről ismert Speedshop Zrt. egy hazánkban teljesen új termékkategóriával, a folyékony italízesítővel mutatkozott be a piacon. Az újdonságról az Eezy Spritz csapatából Kovács Dórival beszélgettünk. Honnan jött az italízesítő termék ötlete? Mindannyian tudjuk, hogy kellene rendszeresen folyadékot fogyasztani, de nem mindenki szereti a víz ízét, főleg a gyerekek...