Furcsa jelenséget rögzített a székkutasi Molnár Mihályék házi biztonsági kamerája. Az éj leple alatt két titokzatos óriásgömb kúszott be az udvarukba.

Térfigyelő kamerák figyelik a székkutasi Molnár Mihályék udvarát. A nyugdíjas gazdálkodót már többször is meglopták. – Korábban előfordult, hogy kiszívatták a 4500 literes üzemanyagtartályunkból a gázolajat. Ezért volt szükség arra, hogy bekamerázzuk az udvart. A felvételeket a nap 24 órájában rögzítjük – sorolta a férfi a Délmagyarország újságírójának. – Éjjel, úgy 3 óra körül felkapcsolt az egyik reflektor, de csak egy macska ment át az udvaron. Nem tudtam visszaaludni. Figyeltem a monitort. Egyszer csak azt láttam, hogy egy körülbelül egy méter átmérőjű gömbszerű valami úszott be a levegőben az udvarunkra. A gömb nyugat felől jött, és az udvaron körülbelül 2 méteres szintre süllyedt le. Ezt a traktorhoz viszonyítva gondolom így. Az utca felé távozott. Eltelt néhány perc, a műhely felől jött egy másik is, ami több helyen megállt, irányt váltott, majd ugyanarra távozott, mint a másik.

Mi nem hiszünk az ufókban. Helikopterről nem pásztázhatták az udvarunkat, mert azt hallottuk volna. És nem is lézerdiszkófény, nincs ilyen szórakozóhely sehol a környékben. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi lehetett. Leginkább egy óriási szappanbuborékra hasonlított, de azok nem ilyen szabályosak, és ennyi ideig nem bírták volna kipukkanás nélkül – tette hozzá Molnár Mihály felesége.

Szerző: Sarnyai Tibor

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/01/ufo_magyarorszag1.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/01/ufo_magyarorszag1-150x150.jpgNews CitySzínesföldöntúli jelenségek,Székkutas,székkutasi jelenségek,UFOFurcsa jelenséget rögzített a székkutasi Molnár Mihályék házi biztonsági kamerája. Az éj leple alatt két titokzatos óriásgömb kúszott be az udvarukba. Térfigyelő kamerák figyelik a székkutasi Molnár Mihályék udvarát. A nyugdíjas gazdálkodót már többször is meglopták. – Korábban előfordult, hogy kiszívatták a 4500 literes üzemanyagtartályunkból a gázolajat. Ezért volt szükség...