Igazán messzire nyúlnak a noszvaji Valentin napi rendezvény hagyományai, mégsem ismeri őket a fél ország. Adott egy csodálatos kis település a Bükk hegység tövében, ahol kitalálták, hogy van a „nyálnak” egy olyan formája is, amitől az ember nem lesz rosszul. Sőt! Elkezdi élvezni, hogy van kit szeretnie.

Mi is kell a tökéletes tartalomhoz? Némi fantázia, egy csöppnyi interaktív program és meseszép környezet. Noszvajon ezt potom árért, lényegében tálcán kínálják az embernek. A falu mindentudói kitaláltak egy olyan Valentin napi programot, amit egyszerűen kár lenne kihagyni. A hangsúly a közös időtöltésen, a kalandon, a felfedezésen és az összekovácsolódáson van.

Idén, február 10-12. között, ismét szerelem hétvégét tartanak a településen. Mondanám, hogy igazi akadályverseny lesz, ám a szó klasszikus értelmében ez nem lenne igaz. Tény, hogy a falu számos pontján kipróbálhatja magát minden kedves szerelmespár, azonban ezek nem igazi megmérettetések, inkább nevezném őket egy csodálatos, interaktív feladatpályának, ami végül egy egyedülálló, 1 napos házasságkötésben teljesedhet ki, a Noszvajon található De la Motte kastélyban. Mindezt potom áron, tét nélkül, ráadásul anyakönyvvezető előtt.

A bátrabbak a „boldogító igen” előtt saját maguk készíthetik el gyűrűiket a helyi Antik Anti Portáján, nász lakomaként pedig megsüthetik a saját kiskifli-nagykiflijüket a Kenyérzsák pékségben.

Aki egy őrületes lagzira vágyna, mindenképpen maradjon az esti bálon is, hiszen utána helyben, több prémium szállodában is el lehet tölteni a nászéjszakát. Mi a Tündérkert Hotelt ajánljuk, mert amellett, hogy ultra vagány vintage berendezése van, részben egybe is épült a, már említett De la Motte kastéllyal.

Szerző: Kovács Eni

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/01/valentin-nap-2.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/01/valentin-nap-2-150x150.jpgNews CitySzínes1 napos házasság,De la Motte kastély,házasságkötés valentin napon,noszvaji programok,valentin nap,valentin napi hagyományokIgazán messzire nyúlnak a noszvaji Valentin napi rendezvény hagyományai, mégsem ismeri őket a fél ország. Adott egy csodálatos kis település a Bükk hegység tövében, ahol kitalálták, hogy van a „nyálnak” egy olyan formája is, amitől az ember nem lesz rosszul. Sőt! Elkezdi élvezni, hogy van kit szeretnie. Mi is kell...