2017-ben sem akármilyen sztárbabák látják majd meg a napvilágot. A modelleket sem „kíméli” az élet…

Horváth Éva

Tavaly, december 13-án jelentette be a magyar modell, hogy állapotos, egy képet posztolva az Instagram oldalán. A 38 éves modell-műsorvezető sokáig titkolta várandósságát, de aztán egy tévéműsorban mesélt öröméről. A TV2 vendégeként elmondta, hogy a terhessége elején semmilyen tipikus terhességi tünetet nem produkált, azaz nem volt hányingere, és nem volt kívánós sem. Ebből adódó aggodalma már a múlté, rengeteg vizsgálaton esett át és minden a legnagyobb rendben. Bár tudja már születendő gyermeke nemét, a bejelentés még várat magára.

Regős Lili

A három évvel ezelőtt Miamiban, a Miss Fittness Universe versenyen több mint száz lányt megelőzve lett a világ legjobb testű nője Regős Lili. A modell-sportoló pedig tavaly decemberben nem akármilyen örömhírt osztott meg a nyilvánossággal: édesanya lesz.

Irina Sejk

Babát vár a világhírű orosz szupermodell és párja, Bradley Cooper is. Az év végén tartott Victoria’s Secret bemutatóján ugyan próbálta takargatni a pocakját, de ez már nem volt könnyű feladat. Habár kapcsolata színész párjával eddig is elég viharos volt, a sztár mégis a lánykérés mellett döntött, miután kiderült, apa lesz. Az eljegyzés titokban történt, Bradley állítólag egy nem túl feltűnő, de nagyon ízléses vintage darabbal kérte meg barátnője kezét.

Szerző: bb

Forrás:

http://www.nlcafe.hu/

http://cosmopolitan.hu/

http://24.hu/szorakozas/

http://habostorta.hu/

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/01/regos_lili1.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/01/regos_lili1-150x150.jpgNews CitySzínes2017-ben sem akármilyen sztárbabák látják majd meg a napvilágot. A modelleket sem „kíméli” az élet… Horváth Éva Tavaly, december 13-án jelentette be a magyar modell, hogy állapotos, egy képet posztolva az Instagram oldalán. A 38 éves modell-műsorvezető sokáig titkolta várandósságát, de aztán egy tévéműsorban mesélt öröméről. A TV2 vendégeként elmondta, hogy...