2016 kétségkívül a szakítások éve volt. Valljuk be, néhányon igazán meglepődtünk!

Sarka Kata és Hajdú Péter

Állítólag nem játszik vagy játszott szerepet harmadik fél, így a valódi okokról még mindig keveset tudunk. Bár ősszel nem ment el a tárgyalásra, 2017-ben mégis Hajdú indította el a válást. A sztárpár már fél éve külön él és bár felröppentek korábban hírek arról, hogy talán még helyrehozzák kapcsolatukat, mostanra világossá vált, hogy az menthetetlen. A vagyonmegosztás még előttük áll.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Amerika álompárjának a szakítása volt vitathatatlanul 2016 legnagyobb döbbenete. 12 év után döntöttek a különélés mellett kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A válókeresetet Jolie adta be, miután Pitt egy közös repülőútjukon összeveszett 15 éves fiukkal, Maddoxszal, akit állítólag bántalmazott is. Az ügy hamar eldurvult, Pitt alig láthatja hat, korábban együtt nevelt gyereküket. Legutóbb közös nyilatkozatot adtak ki, hogy 2017-ben a nyilvánosság kizárásával folytatják a kutya-macska harcot.

Amber Heard és Johnny Depp

Házasságuk mindössze egy évig tartott, ugyanis a színésznő állítása szerint Depp többször megverte és bántalmazta őt, amit nem volt hajlandó tovább tűrni. A bíróság által megítélt több millió dollárt egy jótékonysági szervezetnek ajánlotta fel Heard, mire Depp egyből az intézménynek utalt. Persze, hogy ebből is nézeteltérés alakult ki az egykori szerelmesek között. A kedélyek nem csitulnak. A volt feleség egyre nehezebben viseli a megpróbáltatásokat.

Szerző: bb

Források:

http://www.acnews.hu/

http://www.life.hu/

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/01/celeb-válások-1-1024x682.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/01/celeb-válások-1-150x150.jpgNews CitySzínesAmber Heard,Angelina Jolie,Brad Pitt,celebek,Hajdú Péter,híres válások,Johnny Depp,Sarka Kata,válás,világsztárok2016 kétségkívül a szakítások éve volt. Valljuk be, néhányon igazán meglepődtünk! Sarka Kata és Hajdú Péter Állítólag nem játszik vagy játszott szerepet harmadik fél, így a valódi okokról még mindig keveset tudunk. Bár ősszel nem ment el a tárgyalásra, 2017-ben mégis Hajdú indította el a válást. A sztárpár már fél...