Egymással kaptak össze a celebek a Facebookon olvasható hozzászólások miatt. Előbb Fenyő Iván osztotta ki alpáriság miatt a közösségi oldal népét,amire aztán hevesen reagált a Facebook két szóba hozott állócsillaga, Majka, illetve Kasza Tibor.

Fenyő Iván azért fakadt ki, mert az internet népe durvaságokat reagált Vekerdy Tamás, közismert gyermekpszichológus „gyönyörű, emberi és intelligens” cikkére. A színész elrettentő példaként hozta fel Majka és Kasza Tibi facebookos oldalát, ahol „bugyuta, bárgyú, fájó tompaságú” vagy alpári bejegyzéseken élvezkedik az internet népe. Arra figyelmeztette a hazai Facebook sztárjait, hogy jelenleg nem képviselnek semmilyen értéket, pedig a hírnevüket jobb dolgokra is használhatnák.

A plebs szószólói természetesen nem hagyták válasz nélkül Fenyő Iván kirohanását. Kasza Tibi Miamiból írta Facebook-bejegyzésében, hogy szívesen beszállna egy adok-kapokba, de ahhoz rá kéne keresnie a neten arra, hogy mi is történt Fenyővel az elmúlt években. Azt is odavetette, hogy a Fenyő névről nem a színész jut eszébe.

Majka válasza még pusztítóbb, ő egy korábbi beszélgetést osztott meg, ahol Fenyő Iván negédesen ajánlja fel egy közös tévésorozat elkészítésének lehetőségét Majkának.

Fenyő Iván már bánthatja, hogy nekiment a magyar közösségi oldal fénylő csillagainak, ugyanakkor kétségtelen, nem feltétlenül akart ő személyeskedni, célpontja inkább a Facebook mint jelenség és a sosem múló emberi hülyeség lett volna. Kár, hogy alaposan félrement.

Szerző: Sarnyai Tibor

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/01/facebook1.jpeghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/01/facebook1-150x150.jpegNews CitySzínesfacebook,Fenyő Iván,Kasza Tibor,Majka,Vekerdy TamásEgymással kaptak össze a celebek a Facebookon olvasható hozzászólások miatt. Előbb Fenyő Iván osztotta ki alpáriság miatt a közösségi oldal népét,amire aztán hevesen reagált a Facebook két szóba hozott állócsillaga, Majka, illetve Kasza Tibor. Fenyő Iván azért fakadt ki, mert az internet népe durvaságokat reagált Vekerdy Tamás, közismert gyermekpszichológus „gyönyörű,...