Zeneileg is erősre sikeredett az évvége: nem csak magyar, de külföldi produkciókból sem lesz hiány novemberben. Tucatnyi koncert turné és show érkezik 2016-ban Budapestre az ősz során. Összegyűjtöttünk néhányat, amit semmiképpen nem érdemes kihagyni.

A november az ingyenes Andrea Bocelli koncerttel indult 5-én. A világsztárt az Il Grande Misteri The Family Gospel School of Humanity for the current times című kezdeményezés keretein belül láthattuk a budapesti Szent István-bazilikában.

A Hooligans pályafutásának egyik legjobb mutatója, hogy slágereiket a rádiók még az évek múltával sem hanyagolják. Eddig megjelent lemezeik mindegyike elérte az aranylemez státuszt, de akad tripla platinalemez minősítésű korongjuk is. Az együttes november 12-én a XX. jubileumi évben megjelenő nagylemezük dalaiból is eljátszik párat az Arénában.

Egy turnéról érkezik Budapestre a legérdekesebb komolyzenei show Vivaldi zenéjével november 13-án. A Vivaldianno 3D-s műsora barokk zenei alapokra épül, kortárs zenei hangzással és modern lendülettel. A sztárvendég Tina Guo lesz.

Színházi szenzáció lesz, hogy a hazánkban is népszerű Macskák musical eredeti West End verziója debütál egyenesen Londonból Budapesten. Az előadás nem csak attól kuriózum, hogy angolul hallható, hanem azért is mert a magyar előadásban nem ismert dalok is felcsendülnek. A kétnapos turné november 17-19. között lesz látható hazánkban.

Jubileumi koncertet ad a Quimby is az Arénában. A meglepetéseiről és újításairól híres banda 25-ik születésnapja alkalmából közönségét egy rendhagyó összművészeti utazással lepi meg november 26-án: a dalok mellett modern és klasszikus táncokat, fotó- és filminstallációkat, valamint projektoros fényfestészetet és video-térépítést is felvonultatnak majd. Három órás érzelmi hullámvasút egyetlen hosszú felvonásban.

Megújulásra készülve tér vissza az Anna and the Barbies. Az idén tizenegy éves zenekar november 18-án a Fővárosi Nagycirkuszban mutatja be új lemezét, az Utópiát. A hét állomást tartalmazó turné végül egy igazi kavalkáddá növi ki magát az utolsó helyszínen.

November 29.-én pedig Guido és Maurizio de Angelis koncertezik a Papp László Sportarénában. A Bud Spencer emlékére megrendezésre kerülő koncerten a színészlegenda legismertebb filmjeinek zenéit hallhatja a közönség. Többek között felcsendül majd a legismertebb slágerük is, a Dune Buggy című dal a Különben dühbe jövünk-ből.

Szerző: bb

Forrás:

http://kulturaonline.hu/

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/11/quimby-koncert-original-51845-1024x683.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/11/quimby-koncert-original-51845-150x150.jpgNews CityKultúrabudapesti programok,koncertek,kulturális koncertek,nagykoncertekZeneileg is erősre sikeredett az évvége: nem csak magyar, de külföldi produkciókból sem lesz hiány novemberben. Tucatnyi koncert turné és show érkezik 2016-ban Budapestre az ősz során. Összegyűjtöttünk néhányat, amit semmiképpen nem érdemes kihagyni. A november az ingyenes Andrea Bocelli koncerttel indult 5-én. A világsztárt az Il Grande Misteri...