Ádám végre nem hagy egyedül! – mondta Liptai Claudia az egyik ismert bulvárlapnak két héttel szülése előtt. A sajtóban akkor felelevenítette, hogy lánya, Panka születésénél akkori párja, Gesztesi Károly éppen külföldön forgatott, így nem lehetett bent a kórházban vele. Bár a műsorvezető apás szülést tervezett, fia, Pataki Ádám Marcel október 28-án végül császármetszéssel látta meg a napvilágot, 57 cm-mel és 3690 grammal.

Még áprilisban jelentette be, Liptai Claudia, hogy boldogsága teljes lett: babát vár szerelmétől, Pataki Ádámtól. A TV2 műsorvezetője tavaly szeretett bele párjába, akinél a cukrászmesterséget is kitanulta. Élete legboldogabb pillanatáról, megismerkedésük történetéről többször is nyilatkozott a médiában, kihangsúlyozva, hogy igazából a szerencsének és – bár ő valószínűleg nem tudta – Borbás Marcsinak köszönhető, hogy egymásra találtak.

Az év fagylaltja versenyét szerveztük az ipartestületnél és ismert embert kerestünk a zsűribe – mesélte nosztalgiázva Ádám az újságíróknak. A Gasztroangyal műsorvezetője azonban épp nem ért rá, így jött képbe Claudia. Az ismert cukrásznak ugrott be a neve, a testületnél pedig elfogadták felvetését. „Korábban olvastam, hogy Claudia cukrásznak tanul, kapóra jött a dolog. Ismertem Claudia menedzserét, és megkeresésemet örömmel fogadták” – mondta.

Egy probléma merült fel csupán: valakinek le kellett vinni Claudiát és menedzserét Soltvadkertre. A műsorvezető érdeklődése a cukrászat iránt már köztudott volt akkor és Ádám azon gondolkozott, hogy lebeszéli róla, ha nem gondolja komolyan. Mivel pozitív hozzáállást fedezett fel a lefelé még a hátsó ülésen helyet foglaló nőben, Ádám felajánlotta a lehetőséget, hogy a Pataki Cukrászdában töltse el gyakorlatát, nem tudva még, hogy milyen jó döntést hozott meg. A TV2 sztárja visszafelé már elől ült az autóban.  Claudia Ádám kezébe szeretett bele: „ahogy azokkal a gyönyörű cukrászkezeivel hozzányúl valamihez”.

A szerelmesek azóta közös könyvet is kiadtak Édeskettes címen, amelyben a „cukrozott” receptek mellett 20 interjú is olvasható. Tíz híres és tíz civil baráttal készült riport a cukrászkölteményekhez és a műsorvezetőhöz fűződő viszonyról.  Az első interjú persze Claudia lányával, Pankával való bensőséges beszélgetés, amelyben a kislány néhány bizalmas titkot is elárul. Többek között szó esik arról is, hogy mit szólt a kislány, hogy édesanyja cukrásznak készül: „sírtam, mert azt hittem, hogy abbahagyod a tévés szakmát. Mindent ott fogsz hagyni, és elvesztem azokat az embereket, akiket szeretek. Én nagyon nehezem szokom meg az új dolgokat”.

A könyvbemutatón azt is elárulta a boldog pár, hogy Claudiának ez az utolsó nyilvános szereplése, mert terhessége utolsó napjaira és kisfia érkezésére koncentrál a továbbiakban. Az első közös gyermekük nemét is ősszel árulták el a boldog szülők, akik kiemelték, külön öröm számukra, hogy a három lány mellé most egy kisfiú érkezik. A híres cukrásznak két saját és egy nevelt lánya van, míg Claudiának ott van a 11 éves Panka. A trónörökös érkezése nem csupán a nemek arányán javít majd Claudiánál, hanem szigorú értelemben a Pataki családnév továbbvitelét is jelenti a cukrász számára. Talán ő lesz majd a negyedik generáció, aki tovább viszi a dédapai örökséget.

Szerző: bb

Forrás:

http://www.borsonline.hu/

https://www.lokal.hu/

http://www.blikk.hu/

http://www.life.hu/

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/10/liptai2.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/10/liptai2-150x150.jpgNews CitySzínesLiptai Claudia,Liptai szülés,Liptai terhes,Pataki Ádám,Pataki Ádám MarcelÁdám végre nem hagy egyedül! – mondta Liptai Claudia az egyik ismert bulvárlapnak két héttel szülése előtt. A sajtóban akkor felelevenítette, hogy lánya, Panka születésénél akkori párja, Gesztesi Károly éppen külföldön forgatott, így nem lehetett bent a kórházban vele. Bár a műsorvezető apás szülést tervezett, fia, Pataki Ádám Marcel...