A ViaSale Travel bomba akcióval indította el az őszt. Leszervezte, hogy a Kanári-szigetek, Magyarországról is látogatható nagy szigetei közül immár saját szervezésben Fuerteventura és Lanzarote szigetek is direkt járattal látogathatóvá váltak. Az egyedülálló megmozdulást a MUSIC FM csapata is megtámogatta, október első napjaiban óriási hangerővel robbantották be az eseményt egy egyedülálló roadshow, promóció keretében.

Jóllehet az időjárás egyáltalán nem kedvezett egy cabrio IKARUSZ őrült belvárosi hajszájának, a MUSIC FM és a ViaSale Travel mégis bevállalta, hogy elveszi az eszét a télen is nyaralni vágyóknak. A bődületes akciót még zuhogó esőben is rengetegen követték végig. Jóllehet, a MUSIC FM műsorvezetői, FittiKém és Kasuba L. Szilárd mindent megtettek a hangulat fokozása érdekében, úgy tűnik a vonzó nyeremények és a kivételes úticél önmagában is tuti befutóként tarolt volna.

viasale
Fotó: Music FM facebook

Október 6-án, délután 2 óráig párok tömkelege regisztrált a játékra. A városnéző buszként titulált, nyitott busz, fedélzetén bomba lányokkal már eleve ütős volt mindenféle nyereményjáték nélkül is. A végső élménydöfést mégis az adta meg, hogy óránként hullott az ajándék a szerencsések fejére: a telefonos játékon a ViaSale felajánlásában spanyol vonatkozású ajándékcsomagokkal szórták meg a játékosokat: volt itt minden póló, mobiltöltő, bor. A pontot az i-re nyilván a főnyeremény adta: a jelentkezők közül a „legigazabb” páros boldog tulajdonosa lehetett egy 2 fős, kora őszi utazásnak. A végcél? A Wizzair direkt járatai között üdvözölt, ViaSale Travel leszervezésében debütáló páratlan szigetek egyike volt: Lanzarote vagy Fuerteventura.

Az ölteles promóció a látvány mellett azzal borzolta az időjárás mellett a kedélyeket, hogy izgalmas vetélkedő formájában versengtek a potenciális párok azért, hogy elsőként szállhassanak fel az új úticélt megközelítő gépre október végén. Tesztalanyok? Ugyan, dehogy. Szerencsés és kitartó, küzdeni mindenekfelett tudó, prémium nyaralásra vágyó játékosok.

Fuerteventura és Lanzarote eddig ismeretlen célpontok voltak a magyar közönség számára. Mára viszont elmondhatjuk, hogy az ügyes bevezetésnek köszönhetően a magyar lakosság immár többet tud a szigetekről, mint magáról a Hortobágyról.

Az esőben senki nem maradt szárazon. Míg hullottak az említett ajándékcsomagok a csodaszép lányok társaságában őrületes tempóban teltek a percek, órák. A titkos útvonal részleteinek felfedése csak fokozta az izgalmakat. Az időjárással dacoló érdeklődők önként és dalolva kísérték el a feldíszített cabrio buszt a Hősök terére, ahol nem sokkal 5 óra előtt kiderült, hogy a MUSIC FM és a ViaSale Travel nagy nyertesi kivételesen nem a hősszerelmesek táborát erősítik, hanem egy igazán kivételes anya – lánya páros: Niki és Zsuzsi.

A két hölgy, szinte kivétel nélkül jól válaszolta meg a tippelős kérdéseket, melyek mind az izgalmas úticélok, Lanzarote és Fuerteventura szigetek egzotikus paramétereire voltak ráépítve. UNESCO bioszféra rezervátum? Fehér homokos stand? Vulkánok százai? Mindent tudtak. Mindent. Mert menni akartak. Elsőként. Kivételes utazóknak pedig tényleg prémium úti cél dukál.

img_8362
Fotó: Music FM facebook

A roadshow tehát tökéletes választásnak bizonyult: a spanyol, latinos hangulat csak a holtakat nem ragadta magával. A járókelők folyamatosan videóztak és nem azért, mert azt hitték, hogy az eső miatt szörf vitorlával védekező cabrio IKARUSZ egy leszbi felvonulás utolsó autója, ami még nyáron tévedt el, hanem azért mert ilyen látványos és bevállalós promóciót még nem láttak a magyar rádiózás történetében.

Kár, hogy a rádió nem ad képet. Sok férfi hallgató nézte volna szívesen élőben, amikor anya és lánya leleplezik nyeremény úticéljukat, fellebbentve a Kasuba L. Szilárd által teljes odaadással dedikált női hostess-ek melléről a leplet. A hölgyek végül Fuerteventura kalandos szigetére utaznak. Arra szigetre, ahol olyan tökéletesek a szélviszonyok, hogy minden évben ott rendezik meg a kite világbajnokságot és amely egyedülálló módon egy 22 kilométeres egybefüggő partszakasszal is bír. Az összesen 150 kilométernyi területű, fehér homokos strandon a nyerteseknek nyilván bőven lesz alkalma kipihenni a roadshow során, eső és szélvihar okozta felszíni károsodásokat.

Figyelem! Aki kedvet kapott volna: a szigetek október végétől, direkt járattal mindenki számára látogathatóvá válnak. Ne nagyon hezitáljon senki: az örök tavasz és nyár vár a látogatókra, egy konstans 25-28 fokos hőmérséklettel. Mindezt Budapesttől alig 5 órás repülő útra. Még mindig vannak kétségek?

Kovács Adrienn és Hartvig Mónika

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/10/DSC_2881-1024x680.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/10/DSC_2881-150x150.jpgNews CityBelföldfehér homokos strand,Fuerteventura,Kanári- szigetek,kedvező utazás,Lanzarote,utazás,ViaSale Travel,WizzairA ViaSale Travel bomba akcióval indította el az őszt. Leszervezte, hogy a Kanári-szigetek, Magyarországról is látogatható nagy szigetei közül immár saját szervezésben Fuerteventura és Lanzarote szigetek is direkt járattal látogathatóvá váltak. Az egyedülálló megmozdulást a MUSIC FM csapata is megtámogatta, október első napjaiban óriási hangerővel robbantották be az eseményt...