Minden sikeres férfi mögött áll egy nő – tartja a mondás. Valóban számtalan példa mutatja, hogy a nyilvánvalóan túlzó és leegyszerűsítő idézetben lehet némi igazság is. Ha csak a történelemre vagy az irodalomra gondolunk számos nevet sorolhatnánk. Azonban vannak köztük olyanok is, akik nem feltétlenül húzódnak meg az árnyékban biztosítva a hátteret vagy a nyugalmat, hanem saját karrierrel is rendelkeznek.

Magyarország álompárja

Ritkán hallani róluk pletykákat, elvétve szerepelnek a bulvár lapok címoldalán, ám annál többet látni őket különböző reklámokban. Hazánk egyik legmenőbb szerelmespárja: Benedek Tibor és Epres Panni. A sikeres sportszakember és befutott modell.

Benedek Tibor 39 éves korában, 2012-ben játékosként befejezte pályafutását és átvette mesterétől, Kemény Dénestől a magyar válogatott irányítását. Már egy évvel később az év szövetségi kapitányává választották a sportújságírók, miután Barcelonában világbajnokságot nyert csapatával.

Felesége, Epres Panni Náray Tamás kedvenc múzsája, befutott modell. Bár régóta ismeri férjét, igazán komoly kapcsolat azonban csak 2002-ban alakult ki közöttük. Végül nyolc év után, titokban házasodtak össze. Szerelmükből két gyönyörű gyermekük született Mór és Barka. A csodaszép anyuka könnyedén vette az akadályt, hogy összehangolja családi életét és modell karrierjét.

A labda körül forog az életük

Sokáig titkolták kapcsolatukat, de nagyjából 5 évvel ezelőtt mégis napvilágra került Vincze Ottó és Görbicz Anita egy pár. Szerelmüket tavaly nyáron született kisfiúk, Boldizsár koronázta meg.

A hazai kézilabda csillagának a kezét kedvese egy futballmeccs szünetében kérte meg, amikor csapatával megnyerte a Bajnokok Ligáját. A pár azóta tervezte a családalapítást, amely miatt a győri kalsszis 2014 végén kihagyta a hazai szervezésű Európa-bajnokságot. A kismama csupán a pálya széléről segítette csapatát.

A sikeres irányító azonban hamar visszatért az élsporthoz és 8 héttel kisfia születése után már újra edzett. Hamarosan pályára is lépett és ismét helyet kapott a válogatottban is. Bár nagyon élveztem a terhességet, s az anyaszerep is csodálatos, de azért már hiányzott ez a fajta mozgás – nyilatkozta Görbicz Anita tavaly ősszel.

Az olimpiák legpechesebb párja

Kislánya közvetítette Kökény Beatrixnak férje, Imre Géza asszóit a riói olimpia döntőjében. Bár pszichés okok miatt nem nézte a közvetítést tudta, hogy szerelme ezüst érmet nyert végül. (Imre Géza Rióban 14-10-ről, mindössze egy tusra a győzelemtől végül elvesztette az olimpiai döntőt a dél-koreai Park Szang Joung ellen)

Az FTC korábbi kézilabdázója a 2000-es sydneyi döntőben – egyébként hasonlóan nyert helyzetből – vesztett a fináléban a nemzeti együttessel. Az elképesztő dráma, úgy tűnik megismétlődött a családban: tizenhat évvel ezelőtt a magyar női kézilabda-válogatott a 42. percben 23-17-re vezetett a dánok elleni aranycsatában, ám végül 31-27-re kikapott.

A sikeres párbajtőröző és felesége húsz évvel ezelőtt az atlantai olimpián ismerkedtek meg egymással. Házasságukból két gyermekük született, Bence és Szofi, akik édesanyjuk után szintén a kézilabdát választották.

www.femcafe.hu
www.nso.hu
www.blikk.hu

Szerző: bb

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/09/eprespanni.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/09/eprespanni-150x150.jpgNews CitySzínesEpres Panni,Görbicz Anita,Kökény Beatrix,sikeres nők,sportoló feleségek,sportolókMinden sikeres férfi mögött áll egy nő – tartja a mondás. Valóban számtalan példa mutatja, hogy a nyilvánvalóan túlzó és leegyszerűsítő idézetben lehet némi igazság is. Ha csak a történelemre vagy az irodalomra gondolunk számos nevet sorolhatnánk. Azonban vannak köztük olyanok is, akik nem feltétlenül húzódnak meg az árnyékban...