Számos közösségi, illetve videó- és képmegosztó oldalt leptek el az életmódváltásba kezdő nők százezreinek posztjai, egymást motiválva, egyre magasabbra rakva a lécet. Nincs már kifogás, a prioritási listák élére került a harc a tökéletes alakért!

 A dolgozó nők az alvás idejükből csippentenek le pár órát, a főállású anyukák otthon, csöppségüket bevonva tornáznak együtt, a háziasszonyok pedig vasalás, portörlés és porszívózás közben ötvözik a kellemest a hasznossal, így kovácsolva fegyvert a testükből. Számos blogger anyuka videója bizonyítja, hogy nincs az a kifogás, ami meggátolhat egy nőt a napi edzésben. Nemrég szült bombázó anyukák töltenek fel ötletesebbnél ötletesebb napi rutin feladatokat, amiket a mozgással ötvöznek. Mert hiába várunk csodára, a kerek, feszes feneket nem a Jézuska hozza.

Hajrá hölgyek, ideje megküzdenünk magunkkal, magunkért. Na, persze az is elég motiváló, mikor a férfiak, akik nem rakják ki az életüket a kirakatba, egyszer csak sorra posztolják a képeiteket edzés közben, után…na jó, főleg hátulról, eldicsekedve a nagyvilágnak. Igen, így kell egy nőnek kinézni! De hát mi másért csináljuk? Magunkért és hogy mások csodálatát, elismerését megkapjuk.

Nos, íme néhány ismert ember, akiket követve – akár az Instagramon, vagy bármely videómegosztón -, kellő motivációhoz juthatunk ahhoz, hogy belevágjunk az életmódváltásba.

Rosie-Mercado-weight-loss-plus-size-model-hips-flight-attendant-wak-up-call-

Rosie Mercado plus size modell néhány hónapja még 189 kg-t nyomott. A hétköznapi kellemetlenségeket megelégelve diétába kezdett és pár hónap leforgása alatt 107 kg-t fogyott. Boba formáját a szénhidrátmentes táplálkozásnak köszönheti és persze kitartásának. Természetesen a bőreltávolító műtét elkerülhetetlen volt, így újabb 9 kg-val csökkent a testsúlya. Hatalmas népszerűségre tett szert életmódváltásával, rengeteg követője lett mind a Fb-on, mind az Instagramon.

Eva Longoria nem csak a férfiak, de a nők körében is nagy népszerűségnek örvend. Őszinte vallomása után, miszerint utál edzeni, számos, irigye avanzsált követőjévé. Azonosulni tudtak vele, a súlyfelesleggel rendelkező, mozgást hanyagoló nők, akik számára példát mutatott, mivel bevallotta, a jó alakért neki is minden nap szó szerint meg kell szenvednie.

oprah-winfrey-03-435

Oprah Winfrey a 60-as nőket motiválja arra, hogy sosincs késő. Konferenciahívással tartja a kapcsolatot és osztja meg tapasztalatait.  Szívesen ad és cserél tanácsot azon fogyókúrába kezdett nőtársaival, akik a változás mellett döntöttek. A népszerű műsorvezetőnő életmódváltásának köszönhetően, rövid idő leforgása alatt 10 kg feleslegtől szabadult meg.

Lindsay Ellingson és Candice Swanepoel fehérnemű modellek, akiknek mindig tökéletes formában kell lenniük. A tökéletes alakkal rendelkező hölgyek nemrég tanácsadásba kezdtek mind a mozgás, mind az helyes étkezéssel kapcsolatban. Számos praktikát, tippet és ötletet osztanak meg közösségi oldalukon, hogy követőik hasonlóan makulátlan testet kovácsolhassanak maguknak.

Kim Kardashian nemrég adott életet második gyermekének. Terhessége alatt 27 kg-t szedett fel. A 35 éves celeb, nemrég twittelte ki, hogy sikerült megszabadulnia az első, 13 kgtól. Sok kismama kapta fel erre a fejét és már azok is figyelik a botrányhősnő bejegyzéseit, akik körében nem igazán volt népszerű ez eddig.

Legyen celeb, sztár, vagy a szomszéd újdonsült anyuka, ha valaki őszintén nyilatkozik közösségi oldalain problémáiról, kétségeiről, félelmeiről az emberek könnyebben tudnak azonosulni vele, ő maga pedig annál több követőre és rajongóra tesz szert. Úgyhogy, miután az időhiányban szenvedő hétköznapi anyukák, minden anyagi befektetés nélkül, fittnesz sztárokká avanzsálódnak a videómegosztókon, már számunkra sem lehet több kifogás!

 

Szerző: phm

 

 

 

 

 

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/08/training-828726_960_720.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/08/training-828726_960_720-150x150.jpgNews CityÉletmódCandice Swanepoel,diéta,életmód,életmódváltás,Eva Longoria,fogyókúra,Kim Kardashian,Lindsay Ellingson,Oprah Winfrey,Rosie Mercado,sztárdiétaSzámos közösségi, illetve videó- és képmegosztó oldalt leptek el az életmódváltásba kezdő nők százezreinek posztjai, egymást motiválva, egyre magasabbra rakva a lécet. Nincs már kifogás, a prioritási listák élére került a harc a tökéletes alakért!  A dolgozó nők az alvás idejükből csippentenek le pár órát, a főállású anyukák otthon, csöppségüket...