A masszázs segít ellazulni. Röpke 60 perc és a szalon ajtaján kívül hagyjuk a világ bánatát. Keleti zenéket hallgatunk, miközben gyertyafényben illóolajokkal, forró kövekkel kényeztetik a testünket. Ám az egész terápia, valójában, ennél sokkal többet is jelenthet testünknek, főképp, ha egy igazi szakember gondos kezei alatt fekszünk.

Köztudott, hogy a legtöbb, stressz okozta fájdalom a nyakban és a vállakban csapódik le. Az amúgy is feszült állapotnak az sem kedvez, ha ülő munkát végzünk, ekkor gerincünket is olyan rossz irányú terhelésnek tesszük ki, hogy nem csoda mennyien tépnek sorszámot porckorongsérv műtéthez. Nameg, ott van, persze az izomláz is, mint minden sportoló Janka nénije. A rendszeres masszázs segíthet ezeken a problémákon, fontos azonban, hogy mindenképp beavassuk kiválasztott szakemberünket az életkörülményeink alapos részleteibe, hogy az könnyebben feltárja az adott testi probléma forrását!

A szorongás és a depresszió természetes ellenszere is lehet egy jól kivitelezett dögönyözés. A kutatók szerint ennek oka, hogy az emberi érintés, ha barátságos, és ráadásul profi is, elképesztő gyógyító erővel rendelkezik és természetesen nyugtató hatású.

A masszázs a rossz alvókon is segíthet! Ez nem csupán az egyébként egészséges emberekre érvényes, hanem olyan daganatos betegekre is, akik kemoterápiában, vagy sugárkezelésben részesülnek. Ha pedig alvás, akkor íme a friss szülőknek is egy jó hír: egyedülálló hatással van minden kisbabára az ilyen célzott masszírozó érintés és annak érdekében, hogy igazi profivá váljunk, tulajdonképpen csak olyan mozdulatokat kell tökéletesítenünk, melyekkel amúgy is kényeztetnénk a gyermeket.

Egy alternatív gyógyászati lap szerint a fehérvérsejt szám is növelhető masszázs segítségével, de krónikus fejfájás esetén is érdemes S.O.S. riasztanunk masszőrünket.

Az országban számtalan helyen, képzettebbnél képzettebb szakemberek fogadják a frissülni, épülni-szépülni vágyókat. A sok csillagos wellness szállodák, fürdők (melyekből szerencsére akad hazánkban szép számmal) mind valóban tanult, sokat látott profikat alkalmaznak, hiszen nem engedhetik meg maguknak, hogy az intézmény jó híre sérüljön egy kontáron való spórolás miatt. Ha visszatérő fájdalmainkkal szakorvoshoz fordulunk, a tapasztalat azt mutatja, hogy ők is szívesen ajánlanak hozzáértő masszőröket. Ne legyünk restek referenciákat szerezni kiszemelt terapeutánkról, és adjunk hangot nem tetszésünknek ha az valamit rosszul csinál (figyeljünk testünk jelzéseire!), hiszen az egészségünkről van szó.

Vigyázat, nehogy rossz kapun térjünk be, egy sima gyógymasszázs végén nincs happy finish…

Szerző: szj

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/08/Unknown.jpeghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/08/Unknown-150x149.jpegNews CityEgészségegészségmegőrzés,gyógymasszázs,lélekgyógyászat,masszázs,masszőr,terápia,testi regenerálódásA masszázs segít ellazulni. Röpke 60 perc és a szalon ajtaján kívül hagyjuk a világ bánatát. Keleti zenéket hallgatunk, miközben gyertyafényben illóolajokkal, forró kövekkel kényeztetik a testünket. Ám az egész terápia, valójában, ennél sokkal többet is jelenthet testünknek, főképp, ha egy igazi szakember gondos kezei alatt fekszünk. Köztudott, hogy a...