Egy Psychology Today-ben megjelent cikk alapján magányos perceink legjavát álmodozással töltjük. Saját kis világunk szerves részét képezi a szexuális fantáziák belső megélése. A legenda szerint, a férfiak átlagosan minden 7. másodpercben gondolnak a szexre, nők körében ilyesfajta felmérést alig találni, mindenesetre ennél jóval kevesebb (ahhoz több kell, mint egy formás popsi forró naciban). A gondolatok mennyisége nem is annyira, a tartalma viszont annál érdekesebb!

Úgy tűnik a 21. században a szexualitás bizonyos része még mindig tabunak számít egy párkapcsolatban, még mindig vagyunk olyan szemérmesek, hogy szégyenérzetünk miatt nem merjük felvállalni legtitkosabb vágyainkat. Holott azt hihetnénk, hogy az internetnek köszönhető pornó paradicsom után már semmi nem csapja ki a biztosítékot. Hol kezdődik a beteg fantázia, és miért nem bízunk partnerünkben annyira, hogy nyugodt szívvel megosszuk erotikus álmainkat? Egyáltalán, mi számít durvának?

Pár nappal ezelőtt, egy ThoughtCatalog.com-on megjelent publikációban 15 nőt és férfit kérdeztek legtitkosabb szex vágyukról, melyeket még kedvesüknek sem mernek bevallani. Persze attól függően ki mennyire liberális, felvállalom, a magam részéről úgy gondolom a résztvevők tulajdonképpen semmi eget rengetően botrányos dologról nem vallottak. Egy férfi például szeretné végig nézni, ahogy a barátnője egy másik csajjal kavarodik össze az ágyban, de a szexvideó készítés és az irodai üzekedés is szóba került. Egy Amanda nevű hölgy arról álmodozik hogy ledominálják, Sara pedig szeretne mások előtt szeretkezni a pasijával, vagy akár nyilvánosan. Akadt még sztriptíz, pornó, felcsatolható műpénisz, gang-bang, egymás előtt maszturbálás, swinger klub és szerepjáték is, de számomra a legmeglepőbb egy Rachael nevezetű nő vallomása volt, miszerint európai módra akarja csinálni. Mit jelent ez? Ezek szerint nagy eséllyel pályázhatunk a legszabadszelleműbb címre és valahol hízelgő, hogy az európaiakat szexuálisan ilyen izgalmasnak látják más országokban.

A fent említett Psychology Today cikkben részletesen taglalják, miként hat szexuális életünkre a gyermekkorunk. A tanulmány célja végülis az, hogy megtudjuk pikáns fantáziáink mit mondanak el rólunk és párkapcsolatunkról, és különbséget tudjunk tenni szex és szerelem között. 2014-ben készült egy nagyszerű ausztrál film Szexterápia címmel, melyben 5 külvárosban élő pár ilyen-olyan fétiseit vitték vászonra bravúrosan, ajánlom mindenkinek. A tv-s realityken és a mozivásznon kívül pedig léteznek olyan zseniális könyvek a szexről, melyeket akkor is érdemes a kezünkbe venni, ha úgy érezzük minket nem érint a dolog, hiszen a szex ott van mindenhol, és egyre inkább igaznak látszik, hogy az az élet mozgatórugója.

Szerző: szj

 

Forrás: http://thoughtcatalog.com/becca-martin/2016/07/15-people-detail-the-crazy-sexual-fantasy-theyre-afraid-to-share-with-their-significant-other/

http://www.tenyek-tevhitek.hu/szexualis-fantaziak.htm

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/08/woman-2486528_960_720.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/08/woman-2486528_960_720-150x150.jpgNews CityÉletmódszeretkezés,szex,szex receptek,szexuális fantázia,szexvideó,titkos vágyak,vágyEgy Psychology Today-ben megjelent cikk alapján magányos perceink legjavát álmodozással töltjük. Saját kis világunk szerves részét képezi a szexuális fantáziák belső megélése. A legenda szerint, a férfiak átlagosan minden 7. másodpercben gondolnak a szexre, nők körében ilyesfajta felmérést alig találni, mindenesetre ennél jóval kevesebb (ahhoz több kell, mint egy...