Az Oscar díjas Woody Allen, aki rendezői és színészi zsenialitása mellett, féktelen és nyílt szexualitásról is híres, vagy inkább hírhedt – azt vallja: „A különbség szex és szerelem között az, hogy a szex oldja, míg a szerelem okozza a feszültséget.” Szavait, egyre másra támasztják alá kutatási és orvosi eredmények, miszerint, a szexnek – ellenben a szerelemmel, fontos szerepe van mind a mentális, mind pedig fizikális egészségünk megőrzésében.

Egy túlfeszített nap levezetésének leggyorsabb, legfelszabadítóbb megoldása a gyors, instant szex. Van, hogy ne adj Isten azonnal magunk alá gyűrnénk valakit. Mégis, bizonyos esetekben jobb az óvatosság, a józanság megőrzése. Mindenképp mérlegeljünk, hogy kivel vagy kin vezetjük le a napi feszültséget, mert bár „kéznél van” a főnök, a kolléga, a kertész vagy a legjobb barát – na meg ugye a cél is szentesíti az eszközt -, gondoljunk a mellék-, illetve utóhatásokra is. Az, ami gyors és jó megoldásnak tűnik, később még simán okozhat komolyabb fejfájást.

Apropó fejfájás, szintén csak egy okozat, azaz következménye a szexmentes életnek, elfolytott szexuális vágyaknak. Egy a sok közül. A szex hiánya, vagy épp rendszeressége formálja testünket, lelkünket és hatással van nem csak a szervezetünkre, de a környezetünkre is, ami gyakran a nagy elszenvedője az esetlegesen megtartóztatott életmódnak.

A szexmentes élet egy idő után irányíthatatlan fegyverré válhat a kezünkben, például haraggá, ingerültséggé, agresszivitássá változik, olyanná aminek végeredményeképp két lábon járó rombolóvá válunk, tekintet nélkül taposva el mindenkit, indulattal töltött sorozatlövéssel sebesítve meg másokat. Jobb esetben valaki megelégeli kitöréseinket és megszán, sőt ha szerencsések vagyunk a segítő kézen túl, mást is nyújt. De higgyük el, jobb, ha az irányításunk alatt tartjuk a testünket szétszakító hormonokat és cselekszünk, mielőtt végleg biológiai fegyverré válnánk.

Minden kielégítetlen, vagy szexualitásában hanyagolt ember, legyen az nő vagy férfi, egy két lábon járó időzített bomba. A hormonok folyamatosan dolgoznak bennük, nem állnak le. Egyetlen megoldás a szex, …sőt a jó szex, …mi több a sok, …a nagyon sok jó szex, amivel ráadásul hat legyet üthetünk egy csapásra. Ez az egyetlen emberi tevékenység, amely egyszerre érinti mind az öt érzékünket és stimulálja azokat.

Nincs mese, ha tetszik, ha nem: szex nélkül élni, olyan végzetes lehet, mint levegő, víz, napfény és élelem nélkül létezni. Ha tapasztalod magadon azokat a tüneteket, mint a feszültség, gondterheltség, ingerlékenység, rossz közérzet, kedvtelenség, folyamatos éhségérzet, ne várj arra, míg az orvos kiírja vényre. Tanulj a legnagyobbaktól, például Woody Allentől: old a feszültséget és szexelj!

Szerző: phm

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/07/period-sex.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/07/period-sex-150x150.jpgNews CityÉletmódéhségérzet,ingerlékenység,kedvtelenés,szex,szex élettani hatásai,szexmentes életAz Oscar díjas Woody Allen, aki rendezői és színészi zsenialitása mellett, féktelen és nyílt szexualitásról is híres, vagy inkább hírhedt - azt vallja: „A különbség szex és szerelem között az, hogy a szex oldja, míg a szerelem okozza a feszültséget.” Szavait, egyre másra támasztják alá kutatási és orvosi eredmények,...