Vannak olyan helyzetek, amelyeket nem lehet kézben tartani. Mikor a kémia eluralkodik és olyan erősen működik, hogy képtelenség ellenállni, mert csak önmagunkat kínoznánk. De ki szeret saját maga ellensége lenni?! Teret engedni a vágyainknak még nem bűn, ráadásul ha elfojtunk magunkba valamit, abba köztudottan bele is lehet betegedni. Tehát tegyünk meg mindent az egészségünkért! Pár meggondolatlan pillanattal azonban romba dönthetjük nem csak a saját életünket, hanem másokét is. Úgyhogy tanuljunk meg inkább csalfának lenni!

  1. Telefon, üzenetek

Sose használjuk a saját telefonunkat, vagy legalább arra figyeljünk, hogy a hívószám-kijelzést letiltsuk. A legjobb, ha beszerzünk egy feltöltőkártyás mobilt és azt is a kocsi kesztyűtartójának legaljára rejtjük. Ami pedig a legfontosabb: teljesen átlagos névvel mentsük el a bizonyos harmadikat. A Harapós Nyuszitól jött jóéjt üzenetet és a hívólistán rendszeresen szereplő TömörGyönyört nehéz kimagyarázni.

  1. Külső

Ne kezdjünk el hirtelen kigyúrt Adoniszt faragni magunkból és az újonnan beszerzett domina-szerelés is felkeltheti a partner gyanúját. Maradjon a visszafogott nagyi féle kötött pulcsi és a mindent takaró maxi szoknya – úgyis lekerül előbb vagy utóbb…

  1. Ajándékok

Az ajándékokkal is óvatosan kell bánni. Hiába aranyos, az üdvözlőkártyát dobjuk ki az utcai kukába (ne közvetlen a ház mellett), a plüss maci megy a szomszéd gyerekének, a csoki a kolléganőknek, a nagyi pedig mindig örül egy szép csokor virágnak. Ha mi veszünk ajándékot, arra figyeljünk, hogy gondosan rejtsük el a blokkot. Nehéz kimagyarázni egy meg nem kapott golfütőt, szivarkészletet vagy egy Louis Vuitton táskát.

 

  1. Alibi

félrelépés 2A túl sok munka csak rövid ideig jó kifogás, másokkal alibit gyártatni pedig kockázatos. Túl sok részleten csúszhat el, túl sokat kell egyeztetni. A legjobb, ha találunk párunknak egy új hobbit – mindenképpen egyszemélyes hobbit. Ebben segíthet egy vadonatúj horgászbot vagy egy rendszeres kozmetikai kezelés. A bátrabbak megajándékozhatják párjukat a rég áhított pálinkafőző tanfolyammal, festőkurzussal, önismereti tréninggel – a lényeg, hogy támogassunk társunkat abban, hogy minél több időt tudjon magára fordítani. Arra figyeljünk, hogy a házunk melletti siklóernyő tanfolyam vagy a kártyajóslás nem biztos, hogy a legjobb választás, mint ahogy jobb, ha a lövészet-oktatást is mellőzzük. Biztos, ami biztos!

  1. Facebook

Jobb ha nem próbálunk internet zsenik lenni hirtelen és az előző nap lefotózott edzőtermi gyúrást nem posztoljuk ki alibi gyanánt. Ha a helymeghatározó be van kapcsolva, kínos lehet, hogy miért az M1-es autópálya Fóti leágazás jelenik meg, ha mi épp egy felkapott bevárosi helyen emelgetjük a súlyokat. Az sem túl jó, ha délután 5-kor tesszük ki a képet és a háttérben látszódó óra fél 9-et mutat – persze erre még mondhatjuk, hogy elromlott, de inkább ne adjunk plusz jeleket.

Ha pedig mégis lebukunk, tagadjunk rendíthetetlenül és szemrebbenés nélkül.

Szerző: Csepeli Dóra

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/06/hol_a_megcsalas_hatara.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/06/hol_a_megcsalas_hatara-150x150.jpgNews CityÉletmódfélrelépés,házasságtörés,megcsalás,okosan megcsalni,titkos viszonyVannak olyan helyzetek, amelyeket nem lehet kézben tartani. Mikor a kémia eluralkodik és olyan erősen működik, hogy képtelenség ellenállni, mert csak önmagunkat kínoznánk. De ki szeret saját maga ellensége lenni?! Teret engedni a vágyainknak még nem bűn, ráadásul ha elfojtunk magunkba valamit, abba köztudottan bele is lehet betegedni. Tehát...