Egy japán orvos feltalálta a mozgás nélküli szuper fogyókúrát. Ha nem szereted a koplalást, ellenbe Cindy Crawfordos tester vágysz, akkor mindenképpen próbáld ki Fukutsudzi törülköző diétáját!

Néhány szabály és visszakaphatod a tested feletti uralmat

Fukutsudzi úr szerint a fogyókúrák azért vannak eleve halálra ítélve, mert a testünk el van deformálódva, így normális működésre képtelen. Az extrém kilengések, mint az elhízás és a fogyni képetelen attitűd pontosan annak tudhatóak be, hogy a medencecsontuk elmozdult a helyéről. Ennek helyreállítása, az orvos szerint, nagyon gyorsan beindítja a fogyást. A módszerrel japánok milliói fogytak már le, könyv is született belőle, ami rövid idő alatt best seller lett. A japán orvos 10 éve használja, ennyi idő alatt annyi zsírtól szabadította meg pacienseit, mint egy hazai dietetikus sem!

Csináld magad és a természet megsegít

fukutsudzsi 2Mindössze napi 3×5 percet kell eltöltetnünk egy olyan mozdulatban, amit akár egymagunk, ottoni közeben is végezhetünk. A gyakorlat, azt mondják, nem kellemes, de nem is nehéz. Egy egyszerű törölközőt kell szorosan felhengergetve a csípőnk alá helyezni és ezen kell feküdjünk a megjelölt ideig. Kezünket és lábunkat speciálisan elhelyezve kell tartaunk: egymás mellé fordítva őket, úgy, hogy 2 nagy lábujjunk alul, 2 kisujjunk pedig a fejünk felett összeérjenek.

Volt has, nincs has

Szkeptikus vagy? Nem érdemes. Egyrészt semennyi ideig nem tart, hogy kipróbáld, nem kell hozzá csillagászati áron mindenféle eszközt beszerezzél. Itt csak a kitartásodon és hiteden múlik minden. Az egész annyira képtelen, hogy akár be is vállhat. Ha évek óta dolgozol a hasad éteri fejlesztésén, kipróbáltál már minden létező technikát, mégis személyreszabott úszógumid maradt, akkor ragadd meg az utolsó lehetőséget és szavazz bizalmat Fukutsudzinak és annak a több ezer páciensnek, akik már maximum karúszóval, de sukár testtel evickélnek az élet óceánban.

Szerző: Kovács Eni

 

 

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/04/healthy_woman_body_depositphotos-1024x957.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/04/healthy_woman_body_depositphotos-150x150.jpgNews CityÉletmódbomba ala,darázs derék,diéta,egészséges test,fogyókúra,FukutsudziEgy japán orvos feltalálta a mozgás nélküli szuper fogyókúrát. Ha nem szereted a koplalást, ellenbe Cindy Crawfordos tester vágysz, akkor mindenképpen próbáld ki Fukutsudzi törülköző diétáját! Néhány szabály és visszakaphatod a tested feletti uralmat Fukutsudzi úr szerint a fogyókúrák azért vannak eleve halálra ítélve, mert a testünk el van deformálódva, így...