Végre fellélegezhetnek a rajongók, mert immáron hivatalos, hogy a Szívek szállodája kilenc évvel a vége után, négy részes minisorozatként visszatér a Netflixre. Ez nagy valószínűséggel már idén megtörténik, hiszen a forgatás február 2-án kezdődött Los Angeles-ben.

szivekszallodaja_2
Lauren Graham, Twitter bejegyzése

 

szivekszallodaja_3
Yanic Truesdale, Instagram fotója

A népszerű sorozat 2000-ben indult útjára az amerikai WB csatornán. Sikerének kulcsa többek között az addig még soha ilyen aspektusból be nem mutatott egyedülálló anya története, aki 16 évesen teherbe esett, és hátat fordított gazdag szüleinek, hogy egyedül kezdjen új életet.  Egy televíziós sorozat túléléséhez azonban alapfeltétel a briliáns forgatókönyvíró, jelen esetben Amy Sherman-Palladino, akinek a frappáns és szellemes párbeszédeket köszönhetjük, és a megfelelő kémiával rendelkező szereplők kiválasztása is.

szivekszallodaja_4
A szereplők 2003-ban
szivekszallodaja_5
A szereplők 2016-ban

Lorelai Gilmore (megformálója Lauren Graham) a szingli nők, anyák, és rengeteg férfi etalonja is lett, így kétség sem fér hozzá, a készítők egy egészen egyedülálló, emlékezetes női karaktert „tettek le az asztalra”, aki egy vicces, okos, talpraesett, gyönyörű szuperanya. A kétezres évek tinédzsereire pedig az említett Lorelai lánya Rory (Alexis Bledel), a mintadiák és mintagyerek gyakorolt nagy nyomást a felállított példával. A rosszfiú Jess (Milo Ventimiglia), Rory egyik barátja, vagy a morgós büfétulajdonos  Luke (Scott Patterson), Lorelai párja hétről hétre nők ezreinek szívét törték össze. Nem mellesleg pedig mindegyik szereplőt ilyen vagy olyan szempontból különlegesnek teremtették.

Amit eddig tudunk, hogy a Sookie-t alakító Melissa McCarthy nem tér vissza Stars Hollow-ba, a Richard Gilmore-t megformázó Edward Herrmann pedig sajnálatos, tavaly bekövetkezett halála miatt nem lesz látható. Kapunk azonban új szereplőket az összesen négy, egy órás epizódba. Az E! News szerint megismerhetünk egy perui párt (Berta és Alejandro), mint a városka friss lakóit, egy Nat Compton nevű lehangoló úriembert, aki sosem mosolyog, Lane (Rory legjobb barátnője) immáron 7 éves ikreit, illetve négy Rory-nak való fiatalember neve is feltűnt a listán.

Alig várjuk! Én személy szerint addig is végignézem a hét évadot még egyszer, biztos ami biztos.

Forrás: eonline.com
Szalai Johanna

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/03/szivekszallodaja_8.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/03/szivekszallodaja_8-150x150.jpgNews CitySzínesGilmore Girls,külföld,Lorelai,Luke,sorozat,Szívek szállodája,tv sorozatVégre fellélegezhetnek a rajongók, mert immáron hivatalos, hogy a Szívek szállodája kilenc évvel a vége után, négy részes minisorozatként visszatér a Netflixre. Ez nagy valószínűséggel már idén megtörténik, hiszen a forgatás február 2-án kezdődött Los Angeles-ben.   A népszerű sorozat 2000-ben indult útjára az amerikai WB csatornán. Sikerének kulcsa többek között...