A nőkre húzott sztereotípiát, nevezetesen hogy döntésképtelenek vagyunk, olykor pozitív tulajdonságként is jegyezhetjük. Ez történt nemrég, az izraeli Danielle Edennel, kinek látogatása a legjobb dolog volt, ami az ominózus menhelyen található ebekkel történhetett.

menhely_1

Danielle, és férje Rob Scheinberg 2014-ben alapította a Dog Tales (Kutya Mesék) névre keresztelt meseszép, több mint 202 ezer négyzetméteren elterülő farmot, mely azóta is otthont ad mentett ebeknek és lovaknak King City-ben, Kanadában.

Legutóbbi látogatásuk egy izraeli menhelyen még a házaspár munkásságában is egyedülálló esemény, pedig ők ketten sok éves, nemzetközi állatmentésben szerzett tapasztalattal rendelkeznek. Az említett telep lepusztult, élhetetlen körülményei sokkolták Danielle-éket, így arra a döntésre jutottak, hogy az összes kutyát magukhoz veszik. Az ebek többségét súlyosan leromlott egészségi állapotban találták, a döglött patkányok maradványaival és ürülékkel szennyezett kennelekben hat kutyát zsúfoltak össze. Összesen 250 eb életét változtatták meg a teljes menhely megvásárlásával és részenkénti felszámolásával, illetve megtisztításával, átalakításával.

menhely_3

Videó: Facebook

Szerencsére sikerült 90 állatot más, a házaspár által jól ismert izraeli menhelyeken elhelyezni, 25 utazóképes kutyát pedig hazarepítettek magukhoz a Dog Tales-be.

Az összes eb gyógykezelését elindították, hogy a maradék 150-et is mielőbb Kanadába tudják szállíttatni.

Forrás: www.buzzfeed.com/alisoncaporimo

 

Szalai Johanna

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/03/menhely_2.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/03/menhely_2-150x150.jpgNews CityNagyvilágalapítvány,Dog Tales,hírek,jótékonyság,külföld,kutya,Kutya Mesék,menhely,örökbefogadásA nőkre húzott sztereotípiát, nevezetesen hogy döntésképtelenek vagyunk, olykor pozitív tulajdonságként is jegyezhetjük. Ez történt nemrég, az izraeli Danielle Edennel, kinek látogatása a legjobb dolog volt, ami az ominózus menhelyen található ebekkel történhetett. Danielle, és férje Rob Scheinberg 2014-ben alapította a Dog Tales (Kutya Mesék) névre keresztelt meseszép, több mint...