A Love Story szereplői, több mint 45 év után, újra együtt, egy közös darabban (Szerelmeslevelek) játszanak. Ennek apropójából, a színházi darab premierje után visszatértek a forgatások helyszínére, többek között a Harvard campusába is.

104507
Fotó: theatermania.com

Ryan O’Neal (74) és Ali MacGraw (76) 45 évvel ezelőtt kitörölhetetlen nyomot hagyott, mind a mozi világában, mind pedig a szívekben. Az 1970-ben napvilágot látott, és kultuszfilmmé vált Arthur Hiller film után, több mint 4 évtizeddel a szereplők ismét együtt játszanak. Immáron egy színházi darabra állt össze a filmes álompár, melyet történetet szintén a szerelem ihletett, de közel sem olyan tragikus, mint az anno Oscar-díjra jelölt mozifilm volt.

104506
Fotó: theatermania.com

A színdarab a nyáron,  július 21-től országos turnéra indul. Hét városban mutatkozik be a Love Letters, és Andrew Makepeace Ladd (Ryan O’Neal), illetve Melissa Gardner (Ali MacGraw) karaktere. A két alkotás története között a hasonlóság egyértelmű, de a drámai végkimenetel a nézők nagy örömére, ezúttal elmaradt.

Forrás: TheaterMania

 

phm

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/02/104508.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/02/104508-150x150.jpgNews CityKultúraAli MacGraw,film,filmdráma,külföld,kultuszfilm,kutúra,Love Story,mozi,mozifilm,Oscar-jelölés,Ryan O’Neal,szerelmi történetA Love Story szereplői, több mint 45 év után, újra együtt, egy közös darabban (Szerelmeslevelek) játszanak. Ennek apropójából, a színházi darab premierje után visszatértek a forgatások helyszínére, többek között a Harvard campusába is. Ryan O’Neal (74) és Ali MacGraw (76) 45 évvel ezelőtt kitörölhetetlen nyomot hagyott, mind a mozi világában, mind...