Ha valami most trendi Budapesten, akkor azok ez az! Az a, b, c, ….. x, y, v, z, zs generációk mind be akarnak robbani és meg akarják váltani a világot. Teszik ezt többnyire kötetlen munkaidőben, egyszerre akár több vasat is tűzben tartva, független, igazi klasszikus munkahelyi elköteleződéstől mentesen, coworking környezetben.

Startup Stock Photos
Startup Stock Photos

Miért van rá szükség?

A coworking Amerikában kezdett el hasítani, mára már Magyarországon is egyre elterjedtebb. Tökéletes megoldás minden rugalmas munkaidővel bíró dolgozónak, akinek a munkavégézéshez elegendő egy laptop és internet. A szabadúszók, egyéni vállalkozók, mikro vállalkozók paradicsoma, de minden, gyakran utazó vidéki is megtalálhatja a számítását ebben a munkakörnyezetben.

Komoly, pozitív hatása van a magányosan, otthonról dolgozók pszichés állapotára is. Enyhíti a depressziós tüneteket, a közösségben való munkavégzés motiváltabbá tesz. Plusz előnye a networking lehetőség, illetve sok coworking office ma már egyfajta inkubátorként is működik, azaz segíti többek között a kezdő vállalkozókat is. Olcsóbb, mint egy iroda bérlése (ami nem mellékes lélektani hatással van a felhasználókra szintén), alkalomszerűen és havi rendszeres jelleggel is igénybe vehető szolgáltatás.

 

Inspiráló környezet, fullos infrastruktúra

A tuti irodákat forgalmas, jó közlekedési infrastruktúrával rendelkező, általában belvárosi helyeken lehet megtalálni. Nem szükséges előzetes bejelentkezés. A wifi, a technikai és irodai infrastruktúra utánozhatatlanul jól működik, a kialakítás közösségi, trendi, egyszerű. Belépsz és jól érzed magad. Minden a kezed alá dolgozik és mindezt úgy, hogy nem kell 100x felugranod az íróasztalod mellől, hogy a munka közben a család napi ügyeit intézd…

 

De hol is van az arra….

Minden iroda más és más. Az egyes irodák próbálnak specifikálódni, ami leginkább a szolgáltatási palettában mutatkozik meg. A Budapesten létrehozott közösségi munkahely lehetőségek, a teljesség igénye nélkül:

  • Kaptár
  • LOFFICE
  • TheHub
  • Colabs Buda
  • CoWo
  • Greenspace
  • H13
  • Kowerk

Folyamatosan nő az igény az ilyen és hasonló szabadságot nyújtó munkastílusra, munkakörülményre. Budapesten kívül, Pécs, Szeged, Miskolc is letette már a voksát az innovatív munkakörnyezet mellett.

 

EniKovács

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/01/KK_people-coffee-tea-meeting.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/01/KK_people-coffee-tea-meeting-150x150.jpgCityNewsBelföldcoworking,irodabérlés,irodafelszerelés,munkahely,otthonról végezendő munka,saját iroda,távmunkaHa valami most trendi Budapesten, akkor azok ez az! Az a, b, c, ….. x, y, v, z, zs generációk mind be akarnak robbani és meg akarják váltani a világot. Teszik ezt többnyire kötetlen munkaidőben, egyszerre akár több vasat is tűzben tartva, független, igazi klasszikus munkahelyi elköteleződéstől mentesen, coworking...