…és el is követ. Nem egyszer, hanem újra, meg újra. Ilyenek vagyunk. Aztán persze jön a fogadkozás, hogy majd legközelebb máshogy lesz, mert tanultunk belőle és naív reményeinktől vezérelve, elhisszük, hogy okosabbak lettünk … Ha nem görcsölünk rá, csak egyszerűen tudatosabbá válunk, akkor könnyebben kitörünk a brazil szappanopera életből!

 black-and-white-woman-girl-sitting

NŐI TÉVEDÉS Nr. 1 –  A szépség nem minden!

Hm… De! Igazi fegyver. Még a Quasimodók sem a vasorrú bába vagy Hófehérke gonosz mostohája után epekednek… A lényeg azon van, hogy kívül-belül egyszerre! A kettő hatással van egymásra. Egy sugárzó belső szépség egy csinos pofival még a hozzá tartozó, amúgy a világ legnagyobb hátsófelét, oszlopos combokon is láthatatlanná teszi.

 

NŐI TÉVEDÉS Nr. 2 – A nő képes megmenti a férfit!

Ugyan már! Gyakran még arra sincs elég időnk, hogy magunkat megmentsük! Miért akarnánk megmenteni magát a férfit? Az nem a mi feladatunk! A férfi pont azzal fogja saját magát megmenteni, hogy nem játszuk a Teréz Anyut és nem akarunk mindenáron világbékét koronával a fejünkön. Inkább hagyjuk, hogy mindenki tegye a dolgát! Csak azt fogod értékelni, amit te magad teremtesz meg! A belső békére ,ez, aztán hatványozottan igaz!

 

NŐI TÉVEDÉS Nr. 3 – A nő csak a férfi mellett tud kiteljesedni igazán

Ahaaaa. Igen….. Meg, ha szült már gyereket. Plusz elérte a szakmájában azt, amit szeretett volna. És akkor a barátokról még nem is beszéltünk… Az igazsághoz inkább az tartozik, hogy a nő egy igazi férfi mellett tud igazán női mivoltában kiteljesedni, azaz nőként viselkedni. Amint nem passzol vagy hiányzik néhány összetevő, máris bajban vagyunk…Shiva istennőből hirtelen emancipuncik vagy 7 fejű sárkányok leszünk.

 

NŐI TÉVEDÉS Nr. 4 – Egy nőnek bizonyos kor felett már tagadnia kell a korát

Nagyon izgalmas zavarba hozni az embereket az igazsággal. Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni azzal, ha valaki nem akarja becsapni sem saját magát, sem a másikat. Próbáld ki! Soha nem fogod olyan jól érezni magad, mint ettől a játéktól!

Különben is, azt mondják a jó nő olyan mint a jó bor… az idő csak jót tesz neki!

 

NŐI TÉVEDÉS Nr. 5 – A nő tud létezni szerelem nélkül

NEM TUD!!! Lehet, hogy keménynek, céltudatosnak, szüfrazsettnek, érzelmi jéghegynek tűnik, de a valóság az teljesen más! 2 percig, maximum 2 percig tudunk létezni nélküle. Mert 2 perc után máris szerelmesek leszünk egy új cipőbe, egy jó könyvbe, a kedvenc zenénkbe, a gyerekünkbe, az álom pasiba. Mindegy, miben manifesztálódik. Az életünk minden perce a szerelemről szól!

 

EniKovács

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/01/model-984216_640.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/01/model-984216_640-150x150.jpgCityNewsÉletmódnők,szerelem,tévedés...és el is követ. Nem egyszer, hanem újra, meg újra. Ilyenek vagyunk. Aztán persze jön a fogadkozás, hogy majd legközelebb máshogy lesz, mert tanultunk belőle és naív reményeinktől vezérelve, elhisszük, hogy okosabbak lettünk … Ha nem görcsölünk rá, csak egyszerűen tudatosabbá válunk, akkor könnyebben kitörünk a brazil szappanopera életből!   NŐI...