A hiper exhibicionista Lady Gaga is tud még meglepetést okozni a világnak. A brit Independent.co.uk online hírportál közleménye szerint az aktuális V Magazin e havi segédszerkesztőjeként az énekesnő 16 különböző címlapot ötlött ki a lapnak, melyek közül a leghatásosabb kétség kívül az a szelfi, melyet vőlegénye Taylor Kinney készített a pár aktusa után.

12493930_10154006659854574_6759433087734418310_o
Fotó: Lady Gaga Facebook oldala

Ez azonban még nem is lenne szenzáció, hiszen láthattuk már az énekes-színésznő mellbimbóját „véletlenül” kiköszönni egy repülőgépen, illetve kebleit több ízben tolta az arcunkban különböző editorialokban (is).

A most készült fotó különlegessége, hogy a béke jegyében született. Az elmúlt, zűrzavaros, merényletekkel, emigránsokkal és rasszizmussal teli év margójára, egy békésebb 2016 reményében Lady Gaga művészi szintre emelte a posztkoitális szelfizés fogalmát, és kedvesével egy készülő festmény vásznán szeretkezett, utóbbi egyébként Taylor Kinney régi vágya volt.

ladygaga_1

A magazin borítójából befolyt összeggel Gaga és édesanyja Born This Way nevű alapítványát támogatják, mely a fiatalokat igyekszik inspirálni és segíteni.

Az énekesnő ezzel a húzással egy csapásra leporolta a mondást: „Szeretkezz, ne háborúzz!”, melynek üzenete újra egyre aktuálisabb.

Szalai Johanna

CityNewsNagyvilágaktus után,botrány,jótékonyság,Lady Gaga,ne háborúzz,posztkoitális,selfie,szeretkezz,szex,Taylor KinneyA hiper exhibicionista Lady Gaga is tud még meglepetést okozni a világnak. A brit Independent.co.uk online hírportál közleménye szerint az aktuális V Magazin e havi segédszerkesztőjeként az énekesnő 16 különböző címlapot ötlött ki a lapnak, melyek közül a leghatásosabb kétség kívül az a szelfi, melyet vőlegénye Taylor Kinney készített...