Jó hírrel örvendeztette meg a Szerelmünk lapjai rajongóit az amerikai CW csatorna, mely többek között A zöld íjász és A pletykafészek szülőanyja is. Ahogy az a Variety.com-on olvasható, a 2004-es, Ryan Gosling és Rachel McAdams főszereplésével készült mozi után 12 évvel, férfitársaink újabb esélyt kapnak hogy messzire menekülhessenek az otthon melegéből, ugyanis a hölgyek legnagyobb örömére a még mindig toplistás romantikus filmből sorozat készül.

SZL

Mint az sejthető volt, a cselekmény Noah és Allie közös életének részleteibe enged majd betekintést, valószínűleg az esküvőtől kezdve gyermekeik születésén át Allie egészségének megromlásáig ível a sztori, bár a CW még nem adott ki semmilyen közleményt a történetet illetően.

Az egyelőre még csak a tervezés fázisában levő sorozat egyik producere az a Nicholas Sparks, aki a mozifilm alapjául szolgáló könyvért is felelős. Todd Graff-ot tüntették fel a sorozat írójaként, az úriember olyan B kategóriás filmek forgatókönyvírójaként büntetett minket anno, mint a High School Rock vagy A szépész és a szörnyeteg. Remélhetőleg Noah és Allie történetének folytatása ennek ellenére sem jut majd a tíz rész után elkaszált hollywood-i pénznyelők sorsára. A leendő főszereplők kiléte egyelőre nem ismert.

Szalai Johanna

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/01/this-photo-is-only-for-test-1620626-639x426.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2016/01/this-photo-is-only-for-test-1620626-639x426-150x150.jpgCityNewsSzínesromantika,Ryan Gosling,sorozat,szerelmünk lapjaiJó hírrel örvendeztette meg a Szerelmünk lapjai rajongóit az amerikai CW csatorna, mely többek között A zöld íjász és A pletykafészek szülőanyja is. Ahogy az a Variety.com-on olvasható, a 2004-es, Ryan Gosling és Rachel McAdams főszereplésével készült mozi után 12 évvel, férfitársaink újabb esélyt kapnak hogy messzire menekülhessenek az...