Bár az időjárás egyáltalán nem kedvez az idei JazzPikniknek, mégis tömegeket szórakoztatott már csütörtökön is a fesztivál. Az első napi line up berobbantotta a szupercella ellenére is a napsugaras jókedvet, ami pénteken sem szegte kedvét a minőségi élményre vágyó közönségnek.

Esőkabát, gumicsizma, gourmet falatok, isteni borok és igazi szupersztárok gondoskodtak a Paloznaki JazzPiknik második napjának hangulatáról. Nehéz szavakba önteni, ami itt, ezen a csöppnyi balatoni településen megfogalmazódik: olyan élményt élhet át a közönség, amit egy hazai fesztiválon sem. Nagyszülők nosztalgikus pillanatai, első randik, éves nagy találkozások, családi kalandozások helyszíne lesz 3 napra az északi part egyik legkedvesebb települése.

A Fábián Juli színpad udvara már délután megtelt, olyan sokan voltak kíváncsiak a hazai előadók speciálisan, a rendezvényre összerakott performanszára. Míg a kisebbek az placcon táncolták ki örömüket, addig a felnőtt hallgatóság isteni gasztronómiai falatok mellett adta át magát a zenének. Minden mozgásban volt, itt megélni a pillanatot az igazi szabadság megtapasztalásához hasonlítható.

A JazzPiknik legnagyobb ereje abban van, hogy annyira kultikus húrokat penget meg, amire képtelenség nem reagálni szívből. A minőséget nem puccos divat határozza meg, hanem az, hogy mennyire tud az ember befogadóvá válni, mennyire tud együtt rezegni önmagával. Nem éli meg senki extrém eseménynek, ha egy celeb, híresség táncol mellette. Nem okoz rossz érzéseket, ha ott ismerkedsz meg egy új előadóval. Minden ismerős, minden kényelmes, minden barátságos és mesebeli. Ha készen állsz az élményre, akkor beszippant és nem ereszt, minden évben visszatérsz.

Színezd ki az életed azzal, hogy jelen vagy benne!

Amikor minden oldalról körbevesz a viszontlátás öröme, akkor nem tudja kedvedet szegni, ha az ég beborul. A MOL Nagyszínpad pénteki Thievery Corporation koncertjén ez 100 %-osan beigazolódott. Olyan fergeteges hangulat alakult ki, hogy az eső ellenére is megtelt a placc. Egy tűt sem lehetett volna leejteni. A pániknak nyoma sem volt, a tömeg hullámzott az örömzenélésre. A fesztivál második napján egy nagyon különleges teremtés ment végbe.

Paloznak JazzPiknik 2023 péntek

A szervezés idén is páratlan, a hirtelen formálódó szupercella sem okozott gondot, a fesztivál programját a résztvevők biztonságához igazították pillanatok alatt. A be- és kiléptetés gördülékenysége mellett a transzferek átszervezése volt csak jobb, gyakorlatiasabb. A csalódás elmaradt, a jókedv viszont a tetőfokára hágott. Ha bérleted, vagy jegyed van, otthon ne maradj, élvezd ki a nyár minden pillanatát, add át magad szombaton is a ritmusnak, mert olyan előadókra számíthatsz, mint:

Szombati program 08.05.

MOL NAGYON BALATON NAGYSZÍNPAD

17:30 Jazzbois
19:00 Incognito
21:00 Level 42
23:00 Marga Sol
00:30 IZIL Sound Machine

FÁBIÁN JULI SZÍNPAD

19:00 Vanavan
21:00 Barabás Lőrinc Quartet
23:30 Odd ID

AUDI JAZZ STAGE

17:00 aZorka
18:15 M&M Jazzballs
20:30 Flamisch Péter
22:30 Écska & Huba

TAITTINGER PEZSGŐTERASZ

17:00 Gyémánt Bálint – Oláh Krisztián Duo
19:00 Roundabout
21:15 Janet Gruber Live Experiment
23:00 Call Me Unique

Paloznak JazzPiknik 2023 fesztivál

forrás: www.jazzpiknik.hu

fotó kredit: www.citynews.hu

 

 

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2023/08/IMG-7726-1024x768.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2023/08/IMG-7726-150x150.jpgCityNewsSzínesjazzpiknik,paloznaki jazzpiknik 2023Bár az időjárás egyáltalán nem kedvez az idei JazzPikniknek, mégis tömegeket szórakoztatott már csütörtökön is a fesztivál. Az első napi line up berobbantotta a szupercella ellenére is a napsugaras jókedvet, ami pénteken sem szegte kedvét a minőségi élményre vágyó közönségnek. Esőkabát, gumicsizma, gourmet falatok, isteni borok és igazi szupersztárok gondoskodtak...