Érdemes előre okosnak lenni, mert 2022-ben sem jutott be mindenki a fesztiválra! Budapestről transzferbuszok teszik extra kényelmessé az eseményt, korlátozott számban még kaphatóak rá jegyek.

 

Paloznakon, a Balaton északi partjának egyik legszebb falujában gyűlik össze augusztus 3-5. között mindeki, akinek a minőségi zenei kínálat mellett fontos szépség, közvetlen természeti környezet, a varázslat. A JazzPiknik szerelmesei idén sem fognak csalódni a koncertekben, sem a gasztronómiai kínálatban.

 

A borkedvelők, minőségi streetfood rajongók mámoros napokat tölthetnek el a festői szépségű Paloznakon. Megkóstolhatják a Sáfránkert Vendéglő, a Stelázsi, a Lili’s Truck, a Nobilis, a Smokey Monkies BBQ, a Waffel Land, a Happy Churros, a Las Vegans, a DreamSteam, a Zabáljcsak BBQ, a Meraki, a Che Che Burger, a Macesz Bistro, a Nemo Fish & Chips & Salad Bar, a Pizz’Burger, a The Grilled Piggy, a PolaPola, a Mexkitchen kínálatát, amit a Homola Pincészet boraival, a Taittinger Champagne Bar pezsgőivel, a Legenda Sörfőzde különlegességeivel, vagy az Aperol Spritz Bar koktéljaival öblíthetnek le.

 

A MOL NAGYON BALATON NAGYSZÍNPADON fellép majd: Nik West, Rick Astley, a Dirty Loops, a Thievery Corporation, a Level 42 és Marga Sol. A hazai zenészeknek a Fábián Juli színpad, az Audi Jazz Stage és a Taittinger Pezsgőterasz ad ma otthont.

 

3 nap a mennyekben: pokrócon pihenve, a fűben táncolva, jó zenéket hallgatva, isteni frissítőket kortyolva. Nem érdemes autóval jönni. A szervezők számtalan lehetőséget kínálnak a gyors, egyszerű megközelítés érdekében: transzferbuszok indulnak Budapestről, illetve idén is lesz JazzPiknik fesztiválbusz, ami a helyszínt köti majd össze Veszprémmel, Balatonalmádival, Balatonfűzfővel, Balatonfüreddel.

 

Sokan megpróbálták már visszaadni más fesztiválokon a Paloznaki JazzPiknik hangulatát. Reménytelenül. Ehhez kellene az ismerős arcok, a Homola Pincészet borai, a szőlőhegy lejtője, a mesebeli kis falu.

 

A Jazzpiknik szervezői az idei évben is kiemelt hangsúlyt helyeznek a tehetséggondozásra, számos ígéretes tehetséget léptetnek fel a színpadokon: a Hangfoglaló Program keretén belül két fiatal tehetség aZorka és Richard Zalai is fellép a fesztiválon.

 

A 11. pikniken Paloznakon zenél a magyar jazzélet színe-java: többek között olyan művészekkel találkozhatunk, mint a Barabás Lőrinc Quartet, a Sena Dagadub, a Random Trip x 7s presents Vibe Changers x Vavra Bence, a Vanavan, vagy az ODD ID. A további két kisebb színpadon a jazz és társműfajainak jeles képviselői varázsolják el a fesztiválozókat.

 

Az idei év részletes programját itt éritek el.

Bővebb információ a megközelítésről itt.

Jegyeket itt tudtok vásárolni.

 

Forrás: Paloznak JazzPiknik hivatalos oldala és MOL Nagyon Balaton

Fotó kredtit: citynews.hu

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2023/07/IMG-3843-1024x768.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2023/07/IMG-3843-150x150.jpgCityNewsBelföldBalaton régió,balatoni programok,Paloznak,paloznaki jazzpiknikÉrdemes előre okosnak lenni, mert 2022-ben sem jutott be mindenki a fesztiválra! Budapestről transzferbuszok teszik extra kényelmessé az eseményt, korlátozott számban még kaphatóak rá jegyek.   Paloznakon, a Balaton északi partjának egyik legszebb falujában gyűlik össze augusztus 3-5. között mindeki, akinek a minőségi zenei kínálat mellett fontos szépség, közvetlen természeti környezet,...