A legendás Margitszigeti Kristályvíz bölcsőjében újra „elindult a termelés”. Egy kis felújítás és profilváltást követően a csodás, zöld környezetben különleges kulturális otthon született.

Ehhez a környezethez és eszmeiséghez igazodva kelt életre a helyszín étel és ital üzemrészlege: a Nyulam Presszó.

A vendéglátás belső és külső helyszíne egyaránt igazodik a művészvilág bohémságához: kellőképpen laza, határokat nem ismerő, szabadszellemű. A kínálatot pedig az évszakok sajátosságai, az alapanyag érzékenység és nem utolsó sorban mindenki pénztárcája formálja.

A Nyulam mind étel-, mind italválasztékában a street food, illetve a fesztiválok hangulatát hivatott megjeleníteni Budapest pulzáló zöld szívében. A már felkapott márkákon kívül sok-sok házias különlegesség is elérhető: különböző szörpökkel, limonádékkal, házi pörkölésű 100% arabica kávéval, tépett húsokkal, bruscettákkal, tócsnikkal, snack-ekkel, szószokkal ragad magával a pesti éjszakában a hely.

A Nyulam-hangulat serkentésére a helyszínt üzemeltetők lehetőséget biztosítanak házi, kis színpadukon önjelölt, vagy feltörekvő, akár befutott zenészeknek a kiteljesedésre.

forrás: www.kristalyszinter.hu

kép forrása: Kristály Színtér

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2022/07/nyulam-presszo.pnghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2022/07/nyulam-presszo-150x150.pngCityNewsSzínesKristály színtér,Margitsziget,Nyulam PresszóA legendás Margitszigeti Kristályvíz bölcsőjében újra „elindult a termelés”. Egy kis felújítás és profilváltást követően a csodás, zöld környezetben különleges kulturális otthon született. Ehhez a környezethez és eszmeiséghez igazodva kelt életre a helyszín étel és ital üzemrészlege: a Nyulam Presszó. A vendéglátás belső és külső helyszíne egyaránt igazodik a művészvilág bohémságához: kellőképpen laza, határokat...