A fennállásának 100. évét ünneplő Városmajori Szabadtéri Színpadot is üzemeltető Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. mostantól a Margit-szigeten évek óta üresen álló, Vidor Emil tervei alapján épült egykori szikvízüzem épületében nyitotta meg új helyszínét.

Az összművészeti kultprodukciók (színház, tánc, koncert, gyerekprogramok) bemutatása mellett a Kristály Színtér a sportos és tudatos életmóddal szimpatizáló látogatók, családok, a zöldben pihenni vágyók kedvelt célpontjává szeretne válni; olyan innovatív, laza, informális, közösséget építő helyszínné, mely egyszerre „kikapcsol és összekapcsol”.

forrás: www.kultura.hu

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2022/07/kristaly-szinter.pnghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2022/07/kristaly-szinter-150x150.pngCityNewsKultúraközösségi tér,Kristály,Kristály színtér,Margitsziget,színtérA fennállásának 100. évét ünneplő Városmajori Szabadtéri Színpadot is üzemeltető Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. mostantól a Margit-szigeten évek óta üresen álló, Vidor Emil tervei alapján épült egykori szikvízüzem épületében nyitotta meg új helyszínét. Az összművészeti kultprodukciók (színház, tánc, koncert, gyerekprogramok) bemutatása mellett a Kristály Színtér a sportos és tudatos...