Három nap jazz, funk, pop és soul, jubiláló piknik-élmény és emelkedett hangulat a Paloznaki Jazzpikniken!

Teljes a 2022. augusztus 4-6. között meghirdetett jubileumi Paloznaki Jazzpiknik külföldi fellépőinek sora: a közel 30 magyar jazz formáció mellett a 3 nap alatt ott lesz a legendás jazz-duó, Richard Bona & Alfredo Rodriguez Band formációja, Emeli Sandé, Lisa Stansfield, minden idők egyik legsikeresebb brit hiphop-tánczenei formációja, a Stereo MC’s, az Al McKay’s Earth wind and Fire és az MF Robots is, hogy megpörgesse a nagy jubileumi szülinap közönségét.

Teljes a 2022. augusztus 4-6. között meghirdetett jubileumi Paloznaki Jazzpiknik külföldi fellépőinek sora!

Augusztus 4-én a legendás jazz-duó, Richard Bona & Alfredo Rodriguez Band formációja nyitja a 10. Jazzpikniket, őket egy vérbeli díva, a világhírű brit soul és R&B énekes-dalszerző Emeli Sandé követi.

Augusztus 5-én a ’80-as, ’90-es évek legnépszerűbb brit énekesnője, Lisa Stansfield érkezik a Jazzpiknik Nagyszínpadára, majd minden idők egyik legsikeresebb hiphop-tánczenei formációja, a Stereo MC’s pörgeti fel a piknikezők hangulatát.

Stereo MC's

Augusztus 6-án a világhírű Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience formáció látogat el a dűlőbe, majd az MF Robots utánozhatatlan hangjai töltik be a csillagfényes paloznaki éjszakát. A különleges alkalomra valódi Boogie Wonderlanddel, a piknik-életérzést leginkább közvetítő, gazdag zenei felhozatallal és számos meglepetéssel készülnek szervezők. A jubileumi Jazzpiknik az ünnepi stílusok kavalkádjával várja a piknikezőket – a nagyszínpados fellépők valódi bulihangulatot repítenek a Balaton-felvidékre, míg a kisebb színpadokon a jazz és társműfajainak jeles képviselői ringatják a fesztiválozókat. A háromnapos fesztivál igazi ünnepi forgataggá változik – augusztus 4-től örömünnep veszi kezdetét Paloznak dűlőiben.

Borítókép fotókredit: Monus Márton

(x)

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2022/07/JAZZPIKNIK_FOTOKREDIT_MONUS_MARTON-1024x683.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2022/07/JAZZPIKNIK_FOTOKREDIT_MONUS_MARTON-150x150.jpgCityNewsBelföldBalaton,balatoni programok,fesztivál,jazzpiknik,Paloznak,paloznak jazzpiknikHárom nap jazz, funk, pop és soul, jubiláló piknik-élmény és emelkedett hangulat a Paloznaki Jazzpikniken! Teljes a 2022. augusztus 4-6. között meghirdetett jubileumi Paloznaki Jazzpiknik külföldi fellépőinek sora: a közel 30 magyar jazz formáció mellett a 3 nap alatt ott lesz a legendás jazz-duó, Richard Bona & Alfredo Rodriguez Band...