A tavalyi év végén bombaként robbant, hogy a 2019-es Sziget legnagyobb durranása Ed Sheeran fellépése lesz. Soha ennyi előzetes “ott leszek” bejegyzést nem látott még a hazai zenei fesztivál. Az izgalom pedig csak fokozódik, sorra jönnek az új nevek. Van, akinek már megvan a 2019-es Sziget Fesztiválra a jegye?

 

Ed Sheeran, a Foo Fighters, a Florence and The Machine és a Twenty One Pilots mellett most újabb nevekkel rukkolt elő a Sziget szervezői gárdája. Nagyon úgy néz ki, hogy a 2019-es év óriásit fog durrantani. Amikor azt hisszük, hogy már nem lehet fokozni az izgalmakat, kiderül, hogy szépen lassan egy olyan line up körvonalazódik az év legnagyobb hazai eseményén, amit álmodni sem mertünk.

 

A közel 30 új név között szerepel Post Malone, Franz Ferdinand, Tove Lo, James Blake, a Years&Years is. Nem érdemes későn ébredni. március 7-ig kedvezményesen lehet jegyeket vásárolni.

Egy kis kedvcsináló néhány leigazolt fellépőkről:

  • Post Malone először érkezik Magyarországra. Kevés olyan embert ismerünk, aki ne ismerné a multi-platinalemezes rappert.
  • Nem először lép fel hazánkban a Franz Ferdinand, a skót rock banda, aki várhatóan berobbantja majd a built, szokásához híven.
  • James Blake új albumával érkezik. Az angol előadó igazi multi-kulti stílusáról ismerhető fel: az elektronikus zenét, a soul-on át az R&B-ig minden megtalálható a repertorájában.
  • A Years&Years szintén R&B house, electropop elemekből táplálkozik, hatalmas arcok, szintén brittek, rövid idő alatt jutottak fel a csúcsra és ontják magukból a slágereket.
  • Kivételesen különleges hangzású zenekar a Son Lux, amit Ryan Lott “zeneszerzőzseni” alapított zenésztársaival.

 

A lista már most végeláthatatlan. Ha még nem ocsúdtál fel az Ed Sheeran őrületből, akkor érdemes ébredezned és beszerezni a többi napra is a belépődet, mert garantáltan stresszes lesz a lemaradás.

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2019/08/szigetfesztival_kep12.pnghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2019/08/szigetfesztival_kep12-150x150.pngNews CityBelföldsziget 2019,Sziget Fesztivál,zenei fesztiválA tavalyi év végén bombaként robbant, hogy a 2019-es Sziget legnagyobb durranása Ed Sheeran fellépése lesz. Soha ennyi előzetes “ott leszek” bejegyzést nem látott még a hazai zenei fesztivál. Az izgalom pedig csak fokozódik, sorra jönnek az új nevek. Van, akinek már megvan a 2019-es Sziget Fesztiválra a jegye?   Ed...