Mindenki emlékszik még az 1997-ben mozivászonra kerülő „Men in Black” című filmre, ahol 2 fekete öltönyös férfi feledteti el az emberekkel, az idegenekkel való találkozásokat. Teszik mindezt nem kevés humorral fűszerezve. Hisztitek vagy sem, a karaktereknek a valóságos életben is megvoltak a kis „alteregóik”. Ráadásul közel 50 évvel korábban…
Az elmondások szerint, a film megjelenése előtt, 1950-ben, hasonló fekete öltönyös férfiak, kalapban és napszemüvegben keresték fel azokat az embereket, akik UFO észlelésről számoltak be. A fekete ruhás emberek, a kormánynak dolgoztak, feladatuk pedig az volt, hogy felhívják a szemtanúk figyelmét arra, hogy felejtsék el, amit láttak és ne is beszéljenek róla. Tették mindezt fenyegetve vagy zaklatások közepette.

Ahogy az ufó észlelések száma nap mint nap emelkedett, úgy szaporodott a fekete ruhás emberek fenyegető jelensége is.

De vajon kik is lehetnek ők?  Íme, pár valódi beszámoló a fekete ruhás emberekkel való találkozásokról.

  • 1985-ben két orvos állította, hogy láttak Venezuelában 2 fekete öltönyös férfit egy piros Ford Mustángból kiszállni és egy létrán felmászni egy repülő csészealjba.

 

  • 1947-ben Harold Dahl-t és családját fenyegette meg a fekete ruhás ember, mikor egy UFO csoportot látott hajójáról a Puget Sound öbölben. A fekte ruhás férfi megtiltotta Haroldnak, hogy valaha is újra beszélni merjen az esetről és megfenyegette, ha nem így tesz, akkor a családja fogja megbánni.

 

  • 1967-ben Robert Richardson pont hazafele tartott, mikor állítása szerint neki ütközött valaminek, ami azután egyből eltűnt. Talált egy darab fémet, amiről azt hitte, hogy egy titokzatos űrhajóról eshetett le. Néhány napra rá, éjjel 11kor megjelentek nála a fekete ruhás férfiak kalapban és napszemüvegben. Néhány héttel később, két másik fekete ruhás férfi is megjelent a háza előtt, azzal az indokkal, hogy tudják, hogy Robertnél van a fémdarab és kérték, hogy adja nekik oda.
    A zaklatott férfi elmondta nekik, hogy már nincs nála, mert elküldte elemzésre. Ekkor a két férfi megfenyegette Robertet, hogy szerezze vissza, vagy soha többet nem látja feleségét. Ezután hátat fordítottak és azonnal eltűntek. Robert azóta sem hallott felőlük többet.

 

Rengeteg hátborzongató törtétet tudnánk még felsorolni, az igazságról azonban, hogy kik is voltak valójában a fekete ruhások, mindenki hallgat. A beszámolók többsége szerint a fekete ruhás emberek nem tűnnek valódinak, leginkább olyanok, mintha egy rémkép főszereplői lennének.

Vajon ők lehetnek felelősek a Space Revie, repülő csészealjak titokzatos eseteiről szóló magazin visszavonásáért? Lehetséges, hogy léteznek idegenek jelenlétét bizonyító fotók felvételek is, de a fekete ruhások miatt köddé válhattak? Talán véletlen, hogy a beszámolók és kutatások szerint az MIB jelenléte és létezése már az Erzsébet-korig nyúlik vissza? Vajon mi lehet az igazság és mikor tudjuk végre meg…?

Szerző: MZs

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/09/20160210men-in-black-rajz-szemtanu.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/09/20160210men-in-black-rajz-szemtanu-150x150.jpgNews CityNagyvilágfekete,öltöny,rejtély,UFOMindenki emlékszik még az 1997-ben mozivászonra kerülő „Men in Black” című filmre, ahol 2 fekete öltönyös férfi feledteti el az emberekkel, az idegenekkel való találkozásokat. Teszik mindezt nem kevés humorral fűszerezve. Hisztitek vagy sem, a karaktereknek a valóságos életben is megvoltak a kis „alteregóik”. Ráadásul közel 50 évvel korábban… Az...