A felgyorsult, modernizált világunkban ma már az emberek és főképp a gyermekek és a tinédzserek élete része a videojáték. Az évtizedekkel ezelőtt megjelent, szórakozató programok mára már óriási fejlődésen mentek keresztül. A játékosok a világ minden részén valamilyen gamer csoportba tartoznak. Ha te is a tagja lennél valamelyiknek, akkor ezekkel a PC-s játékokkal kezdd el az ismerkedést, de gyorsan!

 1. Hunt: Showdown
  Egy alternatív western világban játszódik a game, ami tele van titokzatos élőlényekkel és szörnyekkel. A gamerek feladata pedig az, hogy csapatokat alkotva levadásszák ezeket a teremtményeket. Az izgalom részét képezi az is, hogy egyetlen egy célpontra akár egyszerre négy csapat is rátámadhat, úgyhogy a vadászaton kívül igazi élményt nyújthat a trófeák elkobzása is.
  A játék eredetileg Darksiders-s sorozatot koppintása volna, ám előző évben újraindították a fejlesztés és inkább PVP/kooperációs címet csináltak belőle.
 2. Pillars of Eternity 2: Deadfire
  A Pillars of Eternity egy bámulatos játék volt, eléggé nehéz és részletes irányítással, gyönyörű grafikával. A folytatás közönségfinanszírozással készül és bár ugyanaz az alaptörténet, újdonságokból mégsem lesz hiány. Nagyobb hangsúlyt kap majd a csapatok közti kapcsolat, valamint lesz egy bázisként szolgáló hajó is. A karakterek is megmaradnak, viszont rengeteg újítást kapnak. A játékosos felköthetik a gatyájukat, lesz bőven kaland benne.
 3. World Of Warcraft: Battle for Azeroth
  2004-ben jelent meg először és azóta is széles körben az egyik legnépszerűbb játék a piacon. A WoW számos kiegészítővel rendelkezik (Burning Crusade, Wrath of the Lich King), de a tavaly kiadott Legion is rengeteg pozitív kritikát kapott. A Blizzardnak pedig eszébe sincs abba hagyni a folyamatos részeket, fejlesztéseket, természetesen a gamerek legnagyobb örömére.

Szerző: MZs

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/09/technology-3428923_1920-1024x683.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/09/technology-3428923_1920-150x150.jpgNews CityNagyvilágjáték,pc,videójátékA felgyorsult, modernizált világunkban ma már az emberek és főképp a gyermekek és a tinédzserek élete része a videojáték. Az évtizedekkel ezelőtt megjelent, szórakozató programok mára már óriási fejlődésen mentek keresztül. A játékosok a világ minden részén valamilyen gamer csoportba tartoznak. Ha te is a tagja lennél valamelyiknek, akkor...