Nyakunkon a tél, egyre hidegebbek a hajnalok. Ahhoz, hogy biztonságosan célba érjünk, időben fel kell készíteni autónkat a téli fagyokra, legyen szó akár 1-2 éves modern járműről vagy 10-15 éves gépkocsiról. Nem csupán az abroncsokra, az ablaktörlőre, vagy a hűtőfolyadékra kell ilyenkor a hangsúlyt helyezni, hanem az akkumulátorra is. Előfordulhat ugyanis, hogy nem indul el az autó a hidegben, az akkumulátor miatt, ezért ezt is ellenőrizzük még az ősszel. Nem mindig elegendő azonban megtisztítani az akksit a korróziótól, kontaktspray-vel befújni, vagy esetleg zsírral, vazelinnel megkenni a sarukat. A három évnél régebbi akkumulátorokat szakszervizben vizsgáltassuk meg, vagy szerezzünk be egy újat.

A Starter Akkumulátorgyártó Kft.-nél már a legújabb lengyel termékek is megvásárolhatóak. Az AutoPart Galaxy termékcsaládjai széles kínálatban érhető el már Magyarországon is. A Plus, a Silver, a Gold és Voyager után, most itt az EFB akkumulátor teljes sorozata.

Az élvonalba tartozó EFB akkumulátorok egyrészt nagy energia igényű járművek szükségleteit elégítik ki, és olyanokét, melyek gyakori indítást igényelnek. Ez vonatkozik mind az akkumulátort nagyon igénybe vevő járművekre (pl. taxi, fokozott városi használat, mentőautók, rendőrautók), mind a START- STOP rendszerű személygépkocsikra. Ma már szinte csak és kizárólag START STOP rendszerű autókat gyártanak, melyekhez az EFB akkumulátor eredetileg fejlesztésre került, és így ez a megfelelő választás a START-STOP rendszerekhez.

Logo Cień png

Ez egy igazi prémium kategóriás termék, kimagasló műszaki tartalommal, rendkívül kedvező áron. Az élettartama megegyezik a nemzetközi vezető márkák hasonló termékeinek szokásos élettartamával. Ezt az akkumulátort nem csupán a microhibrid (START-STOP) járművekbe érdemes használni, hanem kedvező ára miatt többlet tudása máshol is kihasználható.

A Starter Akkumulátorgyártó Kft.-nél azonban az EFB akkumulátorok mellett a lengyel cég teljes kínálata megtalálható. Az összes típus közül talán a Galaxy Plus sorozat rendelkezik a legszélesebb választékkal. 12 V 40 Ah-tól 230 Ah-ig tartalmaz termékeket és 6 V-os tagja is van. A Galaxy egyébként csaknem a teljes járműválaszték akkumulátorigényét lefedi: mind az európai, mind a japán autók is találnak megfelelő terméket ebből a márkából.  Az akkumulátorok megbízható teljesítményét leginkább az eddigi vásárlói visszajelzések minősítik. Gyakori a visszatérő vásárló, akik már ismert márkaként keresik az Autopart Galaxy márkát.

galaxy-plus

A Starter Kft. közel harminc évvel ezelőtt, 1990-ben savas indítóakkumulátorok gyártásával indult. Megalakulásakor is már több 10 éves gyártási tapasztalattal rendelkezett, mert a Mátra VOLÁN Rt. akkumulátoros műhelye alakult önálló vállalkozássá, ahol a karbantartás mellett az akkumulátor összeszerelése is a folyamat része volt, nem csupán saját, hanem értékesítési célokra is.

A kis gyártási volumen gazdaságtalanná tette a termelést, ezért kezdetben az értékesítés bővítésére került sor a gyártási profilba nem illeszkedő akkumulátor típusokkal. 2003-tól azonban a gyártás megszűnt és a cég a kereskedelem területén szilárdította meg tevékenységét. Megőrizték a STARTERAKKU márkanevet, amely nem csak a piacon tartotta, hanem a cég bővítését, növekedését is elősegítette.

Gold_csop

A keresletnek megfelelően a saját márkájú akkumulátorok mellett egyre bővült más márkák értékesítése is. A cég gyártói szakértelmével és tapasztalatával választotta az AUTOPART S.A. lengyel gyártót, melynek kizárólagos magyarországi képviselője immáron több mint 10 esztendeje. Az AUTOPART Lengyelország egyik jelentős akkumulátorgyártója. Az 1982-es alapítású cég ma már kétmillió darab akkumulátort gyárt évente, 15 ezer m2-en, amit 30 országba exportál. Az állandó és folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a gyártott termékek skálája egyre bővül. A Starter Kft. által forgalmazott Autopart Galaxy  termékek viszonteladókon keresztül az egész ország területén elérhetőek. Az Egerben lévő szakboltban a magánszemélyek is megvásárolhatják ezeket a termékeket.

A Starter Kft. a minőség mellett a környezetvédelmi tevékenységet is meghatározó tényezőnek tekinti. A vezetőség kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a megrendelők minden igényének kielégítése rugalmasan és szabályozott folyamatokhoz igazodva, magas színvonalon történjen.

585-330_1

Az elhasznált akkumulátorok vevőktől, és más hulladéktulajdonosoktól történő begyűjtése is fontos tevékenysége a cégnek, ami megfelelő hatósági engedélyek mellett, a partner igényét kielégítő dokumentálással történik. A gyűjtéshez szükséges tárolóeszközöket a társaság biztosítja, az átvételéért pedig piaci árat fizetnek.

A Starter Akkumulátorgyártó Kft. teljes kínálatáról, valamint a tevékenységével kapcsolatos információkról a honlapon lehet tájékozódni www.starterakku.hu, valamint az info@starterakku.hu címen és a +36 30 655 0765 telefonon minden érdeklődő kérdésre választ kapni.

(x)

Fotók: Starter Akkumulátor Kft.

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/11/600-580_1-1024x683.pnghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/11/600-580_1-150x150.pngNews CityÉletmódakkumulátor,starter akksi,Starter Akkumulátor,szervízelés,téli felkészítésNyakunkon a tél, egyre hidegebbek a hajnalok. Ahhoz, hogy biztonságosan célba érjünk, időben fel kell készíteni autónkat a téli fagyokra, legyen szó akár 1-2 éves modern járműről vagy 10-15 éves gépkocsiról. Nem csupán az abroncsokra, az ablaktörlőre, vagy a hűtőfolyadékra kell ilyenkor a hangsúlyt helyezni, hanem az akkumulátorra is....