„Itt van az ősz, itt van újra…” Ezzel együtt a jóidőnek és napfénynek is búcsút inthetünk egy időre. A borongós időjárás mellett pedig maximum órákra élvezhetjük a napsütést. Így szervezetünk egyre kevesebb napfényhez jut. Valódi napfény híján ilyenkor tökéletes alternatíva a szolárium, amelynek „mellékhatásaként” még barnaságunkat is megőrizhetjük.

A közhiedelemmel ellentétben a szolizás nem ártalmas, sőt, számos jótékony hatása is akad. Használhatjuk többek között a D-vitamin pótlására is, amelyet szervezetünk a napfény felhasználásával állít elő. Nem csupán télen, hanem már ősszel is jóval kevesebbet tud belőle szervezetünk előállítani természetes fény nélkül. Ezért gyakori probléma ilyenkor a D-vitamin hiánya, amelyet szoláriumozással tudunk pótolni.

Emellett hangulatjavító hatása is lehet. A zord időjárás a kedvünket is gyakran elveszi, egyre komorabbak vagyunk. Néhány perc „napfürdőzés” azonban javíthat hangulatunkon, felüdülésnek számít. A testünk energiával töltődik fel, rosszkedvünk pedig elszáll.

Azért a valódi célt se tévesszük szem elől: az egységesen szép barna bőrt. Nyáron akármit is teszünk, nap szinte mindig ér bennünket. De télen mindenki sápadttá válik. A szoláriummal „színt” varázsolhatunk ilyenkor is magunkra, egészségesebb kinézetünk lehet. Nem mellesleg pedig a pattanásos, mitesszeres bőr is sokkal szebb lehet a szolinak köszönhetően.

De akármikor is válasszuk – télen vagy nyáron – a szolárium jótevő hatását és kellemes melegét, bizonyos szabályokat be kell tartani a használatával kapcsolatban.

Az első és legfontosabb, hogy szerezz elegendő információt: akár a különböző internetes oldalakon tájékozódva, akár szolizásban jártas, tapasztalt ismerősöktől, barátoktól kérdezősködve.  De a leghasznosabb, ha betérsz egy profi stúdióba, és ott teszed fel a kérdéseidet azoknak, akik értenek a témához. Nem szabad az első szembejövő helyre beesni és az első gépbe beugrani!

CoffeLoveGold_Banner_201708

A biztonságos barnuláshoz ugyanis ismernünk kell bőrtípusunkat. Nem mindegy ugyanis, hogy világos típusúak (szőke, kék vagy zöld szemű, hófehér bőrű), vagy sötétebb tónusúak (barna vagy fekete haj és szem, barnásabb bőr) vagyunk. Nem egyforma az az időtartam, amit a különböző bőrtípusúak a szoláriumban biztonsággal eltölthetnek: ami egy barnább bőrű embernek meg sem kottyan, könnyen leégést eredményezhet egy világos típusnál.

Bőrünk táplálása, hidratálása érdekében érdemes szolárium krémeket is használni, emellett ezekkel gyorsabban is barnulhatunk. A szimpla testápoló ilyenkor nem elég, bőrünknek extra hidratálásra van szüksége. Amikre viszont biztos, hogy nincs szükséged a szoliban, az a smink és a parfüm. A bőrünknek sem tesz jót, ha a meleg hatására ezek felszívódnak, ezért a legjobb eredmény elérése érdekében ezeket mellőzni kell.

A fokozatosság elve a szoláriumozásra is igaz. Nyilván a szép, barna bőr elérése a cél. Ehhez viszont türelemre is szükség lesz, nem megy azonnal. Ha ugyanis siettetésképpen heti többször, hosszabb időre állunk vagy fekszünk be a gépbe, nem csupán leéghetünk, amely aztán majd le is hámlik és a bőrünk színe nem a kívánt árnyalatot fogja elérni, hanem akár rákvörösre is sülhet.  Érdemes lassan, kíméletesen haladni. Így sem kell sokáig várni az eredményre, mert a Coffee Love csövek például már 3 hét alatt látványos változást idéznek elő.

A gyönyörű kávébarna bőrszín ugyanis már nem csak álom. Az EU 0.3-as csövek segítségével biztonságosan, egészségesen barnulhatunk ellenőrzött körülmények között. Garantálják az intenzív mélybarnítást, és a hosszan tartó barna bőrszínt. Magas UVA sugárzás mellett sem éget, nem okoz bőrpírt. Valamint elősegíti az extra D-vitamint termelést, ezáltal erősítve az immunrendszerünket és oldja a depressziót.

Most pedig megérkezett a Coffee Love család legújabb tagja, a Coffee Love Gold. A legújabb fejlesztésű konstrukció az EU normás lámpák között! Azonnali látványos eredményre képes, MEGA mélybarnítással. Hosszú élettartam, mely az üzemóra végéig stabilan működik!

Keresd a kedvenc stúdiódban:http://www.szoliakademia.hu/szoliterkep

(x)

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/08/szolárium-2.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/08/szolárium-2-150x150.jpgNews CityEgészségA magabiztos barnulás titka!„Itt van az ősz, itt van újra...” Ezzel együtt a jóidőnek és napfénynek is búcsút inthetünk egy időre. A borongós időjárás mellett pedig maximum órákra élvezhetjük a napsütést. Így szervezetünk egyre kevesebb napfényhez jut. Valódi napfény híján ilyenkor tökéletes alternatíva a szolárium, amelynek „mellékhatásaként” még barnaságunkat is megőrizhetjük. A...