Egész életünkben arra vágyunk, hogy kihozzuk a legjobbat magunkból. Mi legyünk a legdögösebb anyukák, a legvagányabb apukák. Olyanok, akiken nem látszik a kor, mert évről évre jobban néznek ki, fiatalosabbak és boldogabbak. Aztán egy nap felébredünk, hogy bele is lóg a bilibe a kezünk.

Az első reakciónk az, hogy „Na, neeeee! Ez velem nem történhet meg!”. Hát, igen. Mármint, de, megtörténhet, sőt meg is fog, ha már elindultunk az úton és semmit nem teszünk ellene…

A jó hír az, hogy könnyen a legszebb évekké varázsolhatjuk az önsorsrontást az alábbi egyszerű test-ébresztő tippekkel!

  1. Legyen ápolt a külsőnk. Különösen hangsúlyosan kezeljük a hajunkat, körmeinket, lábainkat.
  2. Kerüljük el a túlzó sminket, vastag vakolatokat. Legtöbbször elég egy kis halványító korrektor a szem alatti karikáknak és máris fiatalosabban, egészségesen nézünk ki.
  3. Testradírozzunk! Legalább hetente egyszer fontos felébreszteni a testünket, hogy „ő” is lélegezni tudjon.
  4. Küzdjünk a káros napsugarak ellen télen-nyáron! Azon kívül, hogy a nem megfelelő napvédelemmel évtizedeket öregedhetünk, komoly rákos betegséget is megúszhatunk egy jól választott fényvédőkrémmel.
  5. Ügyeljünk a megfelelő izzadtsággátlásra! Keressünk hozzánk illő illatot és ne vigyük túlzásba. A legtöbb ember szeret „szaglászni”, ezért szükség esetén alkalmazzunk többször is roll-on vagy semleges dezodorokat.

(szerk.)

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/08/szépségtippek-4.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/08/szépségtippek-4-150x150.jpgNews CityEgészségegészségkultúra,szexi külső,testkultúra,tökéletes külsőEgész életünkben arra vágyunk, hogy kihozzuk a legjobbat magunkból. Mi legyünk a legdögösebb anyukák, a legvagányabb apukák. Olyanok, akiken nem látszik a kor, mert évről évre jobban néznek ki, fiatalosabbak és boldogabbak. Aztán egy nap felébredünk, hogy bele is lóg a bilibe a kezünk. Az első reakciónk az, hogy...