Az olcsó weboldal titka rövid: nagyon sok pénzt és időt spórolhatunk meg azzal, ha átgondoljuk, hogy pontosan milyen honlapra van szükségünk. Mert a weboldalak nem a minőségük, hanem az elpocsékolt idő miatt drágák.

Az alaposan átgondolt honlapok egy cseppet sem néznek ki rosszabbul vagy működnek gyengébben, mint azok, amelyek drágán készültek el. Ne várjuk, hogy majd a webfejlesztő kitalálja helyettünk, hogy miről szól a vállalkozásunk vagy mit is akarunk eladni. Ha ugyanis jó előre tisztában vagyunk a céljainkkal, akkor hamar olcsó és professzionális weboldalunk lehet.

A jó weboldal lelke az, hogy jól ismerjük az olvasót. Ezzel a tudással szinte bármit eladhatunk anélkül, hogy mi magunk felesleges dolgokra költenénk. Van egy jó módszer, ami segít ebben: képzeljük el a kedvenc olvasóinkat, ügyfeleinket. Minél pontosabban megrajzoljuk őt (az ideális ügyfelet, az úgynevezett personát) fejben, annál több valódi vásárló jelenik majd meg az oldalon. Ebből kiindulva a legfontosabb előre kitalált keresőszavakkal, a belőlük következő oldalakkal jól megtervezhető az oldal szerkezete. A honlapunkra az internetről letöltött tucatfotók helyett saját fényképeket használjunk, akár saját rajzokat is készíthetünk. Semmi nem emel úgy ki a tömegből, mint a személyes elemek egy weboldalon.

Eddig ugye nem fizettünk egyetlen fillért sem. De a dizájnért már csak kellene pénzt adni? Semmi szükség rá, ugyanis szebbnél szebb letölthető sablonok várnak a neten. Fölösleges lenne egyedi fejlesztésekért fizetni művészeknek, és szenvedni azzal, hogy internetre átfogalmazzuk munkájukat. Az olcsóbb sablonok már 5 ezer forintért elérhetőek, a prémium sablonok ára 20-30 ezer forint. Ez az egyetlen rész, amiért megéri fizetni.

Ha ez megvan, akkor keressünk a neten egy WordPress fejlesztőt, aki felteszi nekünk a sablont és magát a WordPress alapot. Ennek 1-2 munkaórányi pénznél nem lehet magasabb az ára.

Szerző: Sarnyai Tibor

 

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/07/weboldal-3.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/07/weboldal-3-150x150.jpgNews CityÉletmódsaját weboldal,webfejlesztés,weboldal ingyen,weboldal létrehozás olcsónAz olcsó weboldal titka rövid: nagyon sok pénzt és időt spórolhatunk meg azzal, ha átgondoljuk, hogy pontosan milyen honlapra van szükségünk. Mert a weboldalak nem a minőségük, hanem az elpocsékolt idő miatt drágák. Az alaposan átgondolt honlapok egy cseppet sem néznek ki rosszabbul vagy működnek gyengébben, mint azok, amelyek...