Egyre nagyobb teret hódítanak magunknak a designer holmik. Már nem csak a felnőttek számára elérhetőek, egyre több tervező készít a gyerekek számára is különböző termékeket. Összeszedtünk néhány magyar designert, akik igazán menő cuccokat kínálnak a gyerekek számára is.

Ginger Brownie

Közel három éve terveznek igazán meseszép kollekciókat a 2–7 éves kislányok és kisfiúk számára. Beke Luca tervezőnő olyan gyerekruhákat álmodik meg, amelyeket a szabadság és a korlátlan képzelet inspirál.  Finom tapintású, kizárólag természetes anyagok jellemzik.

Eperfa

Czvikovszky-Götz Andrea, Nagy Anna Nóra, Garbai Nóra és Berán Emese közösen fából terveznek, gyártanak és forgalmaznak gyermekjátékokat és kiegészítőket a magyar családok legnagyobb örömére. A kézzel, gyermekbarát anyagok felhasználásával készült gyerekjátékok a Balatonról, a hatalmas gesztenyefákról és a zakatoló gyermekvasút világáról szólnak.

Cucc papírzsákok

Magony Ági is megelégelte a sokak által ismerősnek tűnő kupi látványát a gyerekszobában. Hiszen ilyenkor szívünk szerint egy nagy zsákba tennénk az összes szétszórt játékot. Ezt a „zsákot” alkotta meg a tervezőnő és nyújt segítséget a rendrakásban. Ötletes, sítulosos és nem utolsósorban hasznos kelléke a Cucc papírzsákok. A színeket és mintákat akár egyedi megrendelés alapján is elkészíti.

B’Beauties

Egyedi csatok, kitűzők, hajpántok és hajgumik kislányoknak. Kónya Beatrix a márka alapítója, egész egyszerűen ráunt a tömeges kínálatra. Saját lányai elképzelései és ötletei inspirálják, minden darab varázsa egyediségében rejlik.

Eszterda

Dobó Eszter először saját gyermekeinek készített néhány megmaradt ruhaanyagból babát. Később pedig egyre-másra gyártotta azokat, megrendelésre, akkora lett rájuk az igény. A puha, aranyos, szerethető és gyömöszölhető babák igazi slágerré váltak – és nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőttek számára is. Sőt Magyarországon kívülről is érkezik megrendelés, különösen Japánban rajonganak a babákért.

Szerző: bb

Forrás:

http://www.nlcafe.hu/

http://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/07/designer-gyerekeknek-2.jpghttp://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/07/designer-gyerekeknek-2-150x150.jpgNews CityBelfölddesigner termékek,designer termékek gyerekeknek,gyerekdivat,gyerekparadicsom,olcsó design termékek,prémium gyerek termékekEgyre nagyobb teret hódítanak magunknak a designer holmik. Már nem csak a felnőttek számára elérhetőek, egyre több tervező készít a gyerekek számára is különböző termékeket. Összeszedtünk néhány magyar designert, akik igazán menő cuccokat kínálnak a gyerekek számára is. Ginger Brownie Közel három éve terveznek igazán meseszép kollekciókat a 2–7 éves...